Navštíveno 3537x

Opět hledám nějaký levnější sw a opět nevím pro který se rozhodnout.. :-(
Vybráno mám tohle..
[ Link ] [ Link ] ESX Signum SX1240
Nějaké zkušenosti,názory? Díky..
v týhle cenový relaci za mě jednoznačně
[ Link ] ale je to 2x4Ohm, pokud potřebuješ 4Ohm, tak ten stojí kolem 6k, hraje super jak BR, tak uzavřenej
jinak pardon že jsem se nedržel tvýho výběru :o)
V pohodě ;-) každej názor dobrej. Jen bych potřeboval aby to bylo 4ohmy nebo 2x2ohmy.
no on je i 2x2Ohm, ale jak jsem řikal, 5.9ooKč, třeba by nějakej prodejce šel níž, já jsem ho kupoval do jednoho auta za 4k, ale to mi vyšel docela vstříc prodejce :o)
nebo klasika
[ Link ] ten by určitě nezklamal
Ten sem ted prodal. Včera nebo předevčírem... :))
počkej, ty jsi prodal P12 nebo W12 a chceš si koupit autotek? :o) trošičku downgrade, už máme TUS, JUS a teď CDS, collin downgrade system :o)
escudo: preloz mi jen JUS :)
Escudo: Nepsal jsem nikde že chci koupit AT MM, ptám se tady na názory.. A co vzít jak to hraje v čem to kdo slyšel na čem atd...
Midnite: Johanik upgrade system - nakoupíš, ani nezapojíš, prodáš, koupíš lepší :o)
no autotek je v tomto případě jen designová stránka. osobně s nimi má celkem velké zkušenosti ze zástaveb jak do klisických ozvučnic z MDF, tak i lamino.. Osobně bych do něj nešel a vůbec ne po tom, co jsi měl P12.. Ten Crunch jsem jen slyšel v bassreflexu, nestavěl jsem bednu, nevím, čím byl krmený.. ale projev byl celkem v pohodě.. nicméně narážíme opět na věc, jít z P12 na tento Crunch je bohužel zase krok zpět..
Osobně bych se držel jiného wooferu, buď, co poslal Escudo.. ES-12 je výborný woofer, určitě by jsi s ním byl podstatně víc pokojen.. Nebo potom bych šel například do DLS MW12D atd..
No raději bych volil Powerbass M-12. Nechci 2x4ohmy..
Ještě přemýšlím o Hifu Zx 1254,1284..
Tak sem nakonec nejspíš vybral Hifo 1254. snad to nebude kroz zpět.. :))
ale vpřed taky ne, měl jsi asi nechat Helixe pokud to byla W nebo P
No byl to přesně tento kusek..
[ Link ] Ale nemyslím že by mě hifo zklamal..