Navštíveno 3596x

Chtěl bych se zeptat co koupit za navigaci. Něco levnějšího,ale hlavně aby se to dalo nějak jednoduše ovládat a mělo to mapy ČR a Něměcka. Je to pro tátu, kterej o tom nemá vůbec šajn, ale v práci mu řekli, ať si nějakou vybere. Tak prej mu mám poradit a já na tom nejsem o moc líp.
já mám garmin a spokojenost
Za poslední měsíc asi desátej dotaz...
jj navigace stále dokola. Jinak jako Aligátor.
konkrétně mám nuvi 200w a spokojenost
Barbucha: máme v akci Panasonic strada, klidně se můžeš stavit v žatci na kamenné prodejně a okouknout :-) za ty peníze není nic lepšího :-)
Minuly rok jsem kupoval otcovi TomTom One XL a je s nim spokojen, naprosto jednoduchy intuitivni ovladani a nevim o funkci krera by mi tam chybela...
Nejlepší varianta je koupit PDA. Muzes si tam nahrat jake mapy budes chtít, měnit vzhled pomocí skinů atd. atd. Není problém provozovat současně i software od více výrobců apod. Podle mne v současnosti nemá konkurenci iGO8. Koukni např. na
[ Link ] . Kompletní podpora. Není co řešit :-)
PDA jako navi je podle mě zcela mimo mísu než jakákoliv vyšší třída navi :-)
Používám iGO8 a není problém si např. upravit velikost navigační šipky, co chci mít na display, kde to chci mít a v jaké barvě a velikosti. Mám nahraný NASA terén, 3D budovy, různé skiny, různé hlasy atd. Několikrát za rok aktualizuji mapy, POI body, program, rychlostní kamery, terén, budovy. To nemá konkurenci. Měl jsem i klasickou navigaci. Mio C720. Pak jsem zkusil PDA a už bych neměnil. Každý holt musí zvážit sám :-)
asi jako jdoizo aneb proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite:o)
Mame doma Tomtoma 5kovou radu a spokojenost.. Mapy se stale aktualizuji, muzes si tam dososnout stacionarni radary (bohuzel na ne neupozorni akusticky - asi jedine minus co jsem na tom zpozoroval) a dalsi ruzne POI a do cile me vzdy dovedla:)
Ovladani hodne easy i pro antitalenta, hezkej displej, 3D zobrazeni.. Uplne staci:)
Dle mě..Garmin v jakémkoliv provedení. Zobrazení map sice pokulhává za jinými navigacemi,ale svou funkčností a jednoduchostí je Garmin daleko před ostatními.Navíc nynější (již dostupná )mapa pro rok 2009 patří jednoznačně mezi současnou špičku.
Já třeba na krámě už nic jiného než Garmina lidem neprodávám.Je pravda,že třeba přijdou s požadavkem na TT nebo MIO,ale nakonec stejně odejdou s Garminem.Musíš si uvědomit,že jedna věc je cena za navigaci a druhá,také dost důležitá je cenová dostupnost mapových podkladů a na to spousta lidí nemyslí :)
CTS: jj už mám novou mapu 2009 a super