Navštíveno 3772x

koupil sem no name dvd napojil sem na nej 3 pary impulse comp pres zesilovač a ta kvalite je proste hruuuza predtim sem mnel pekneho pioeeera anh-p9r-bk a htel sem menit design ale peoste ten design je ale kvalite zvuku zmizela mislite ze to je s radia nebo nejaki spatni zesik?kdij vsetko jede prez zesik nemelo to bit takhle spatne ne?
Bohužel noname už takové jsou co jsi čekal ?
nezbyde ti nic než se toho zbavit a koupit něco normálního co sise stojí víc ale kvalita je jinde
no ali sme mluvili o tom sem s toho znehucenei a stejne auto jede do sveta uvidime jestli i muzika.
zrejme potom bude audi s4 nebo bmw 740.a tam uvidime jak se bude resit muzika.
a ten nekvalitnei zvuk je urcite z toho radia?

15.12.2008, 17:01 |
Cenda my v čechách říkáme, že z hovna prostě bič neupleteš.
jinak řečeno, když už na začátku z toho leze zvuk na prd, další komponenty to nezachrání. Noname rádia nejsou produkované kvůli zvuku.
no ale zase ten displey super filmi dvd dvx a tak dale
handsfree bluetooth no tak ted ho prodam je tiden starei anebo vimenim za neake pekne radio
jinak 6700 sem za ro radio dal
A proto raději šetřim. Já bych za to ty prachy nedal, pro mě je to zbytečný vyhození peněz. Možná někdo má štěstí na nějakej kousek co má slušnej zvuk a obraz, na kterej se dá koukat, ale většina je hrůza, která se za pár měsíců vysere.

15.12.2008, 17:35 |
Cenda pitono, vem to logicky. Je to no-name, takze clovek co chce zvuk si to kupovat nebude. Aby se to prodalo, musi mit prednosti, co jsou videt a nizkou cenu. Co videt neni, to se jednoduse zazdi, aby se ta cena udrzela dole.
mne vadi jenom kvalita zvuku mnel sem kvalitnei ale ošklivei pioneer a ten pnei perfekti zvuk no asi to pustim na prodej nekomu kteri nema sestavu v aute a bude se divat naklipi a tak dale a ja si poridim nejake pekne radiiko odpovidajici me sestavi
co jsi vlastně koupil ? dej sem link

15.12.2008, 19:01 |
Komba Né nadarmo se řiká,že za kvalitu se musí zaplatit:D...
Efektivně vyhozené peníze. Známý chtěl také DVD, tak jsem sehnal toto:
[ Link ] Na Aukru, nové za 7000kč. Sám bych si ho do auta nedal, zvukově to také nebude nic extra ( on má jen tovární ozvučení ). Ale myslím v porovnání s produkcí typu Auknet apod. to bude luxus.
ja sem mnel pred tiden takoviho sonica v aute to je stejni proste tam nejsou ekwalizeri a tak dale.asi je tzo z toho ze moje bivali radio bylo 9 rada od pioneeru a mnelo 3 ekwalizeri mohl sem si nastavit vsehni herci a tak dale a toto nema nic ja to pustim na vimenu treba to kupi nebo vimeni nekdo kteri nebude htit nic extra do auta ale bude se divat na filmi klipi televize handsfree a tak dale mne de hodne o kvalitu zvuku a sem z toho zklamanei.