Navštíveno 3317x

chci se zeptat ohledne zesilovace do auta jak uz jsem se ptal na me radio JVC KD-DV6101 tak nevim jake repro atd.. si mam koupit do auta potrebuju poradit (pomoct) premyslel jsem ze si koupim k tomuto radiu nejprve zesilovac a pak budu schanet reproduktory a popripade nejaky subwofer myslite ze takhle na to jdu dobre? nebo poradte mi.. videl jsem par zesilovacu a nejak mi to nejde do hlavy..kdyz budu mit zesilovac tak ten pripojim na radio a reproduktory uz nebudu pripojovat na radio ale na zesilovac??? a jaky je dobry?? kolik Wattu by tak mel mit aby byly dobre reproduktory i kdyz se to trosku vic zesili zvuk. a jeste na co mam koukat hlavne kdyz ho budu kupovat vim ze tam pisou u kazdeho ze je napr. 2kanalovy , 4kanalovy atd...
a jeste jeke znacky jsou dobre? nebo je to jedno? jen zalezi na parametru toho zesilovace? videl jsem ze se delaji nejake nemecke SHARK,X-TREME,MRV atd...
nad temato nazvama bych ani neuvazoval
Na takovéto značky raději zapomeň. Koukni tady na hifibazar. Najdeš tam kvalitní věci za dobré peníze.
no dobre ale tak jak mam koupit nejaky dobry zesilovac kdyz nevim jaky mam vlastne koupit... jestli 2kanalovy,4,5 atd... a kolika wattovy a nevim na jaky parametry mam koukat nez to koupim a jake znacky doporucujete tedy?
Záleží co má pohánět. Pokud klasiku kompa vpředu a woofer, tak ideální a cenově náročnější bude dvoukanél na kompa a monoblok na woofer. Levnější varianta je výkonný čtyřkanál, který to potáhne vše.
Napiš mi případně na ICQ: 207320499
no prave jeste nevim jak vyresit TOTO!
[ Link ]
podivej se tady do inzerce, slusny zesilovace ZNACKOVY sezenes u Pavla528.
Kompa na shopech mistnich partneru viz bannery napravo

16.12.2008, 19:27 |
DaveX Co takhle si přečíst nějaké články na netu?? Najdeš rady, tipy triky, a hlavně informace o watech, reprech, zesilovačích atd. do ničeho se zatím nepouštěj když ani nevíš základy ;)
no tak asi proto se tady ptam a koukam na rady jake mi davate.. a popripade tipy atd.. abych rek pravdu tak na to co mi nekdo rekne co mam koupit nepotrebuju vedet kolik co ma napr. wattu ale to je jedno.. ja to zapojovat stejnak nebudu..

17.12.2008, 12:52 |
DaveX m-a-r-t-a-k: věř mi, že to by bylo na delší povídání, klidně mi napiš na ICQ