Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW 524 TD rv.86 - RADY!!!

o Navštíveno 3768x o
o 16.12.2008, 09:14 | m-a-r-t-a-k | Upraveno: 2008-12-16 09:16:43
mam BMW 524TD rv.86 je to uz starik ale mam ho rad... abych rek pravdu opravdu se nevyznam v hifi vecech takze radia,reproduktory,zesilovace atd... atd... proto to davam sem jestli by mi nekdo poradil nekde v kramu mi to urcite vysvetlovat nebudou a nabidnou mi jejich produkty ze jsou nejlepsi :-D

tak a uz k tomu. davam sem par fotek jak to vypada v mem aute a prave si nevim rady jake repro,zesilovac,basak mam koupit. originalni reproduktory tam opravdu nestaci chci mit pekny zvuk i kdyz se to poradne zesili.. ale nevim si rady JAKY ZESILOVAC A JAKE REPRODUKTORY..

1)nevim jestli si mam dat i dopredu reproduktory nejake mensi misto tich origo a nebo dat rovnou dozadu vsechny na plato.. ale ve predu jsou dost dole ty reproduktory (u nohou) VIZ FOTO:

2)premyslel jsem ze bych si tam dal elektricke stahovani oken takze bych musel zakryt klicku takze bych tam dal do dveri nejake mensi repro misto toho 1) reseni a nebo jestli oboje? ale nevim jake a museli by byt v kazdych dveri stejne...

3)jinak jsem premyslel dat dozadu nahoru do plata napr. dva ovaly a doprostred repro - subwofer = mam u radia rovnou vystup na subwofer
(JVC KD-DV6101)

ale problem je jak vse udelat aby to hralo dobre a ciste... a co a jak udelat.

PROSIM O RADY A TIPY
TADY POSILAM FOTO VOZU ZE VNITR.

o 16.12.2008, 09:14 | m-a-r-t-a-k
FOTO

foto k příspěvku  od m-a-r-t-a-k

o 16.12.2008, 09:14 | m-a-r-t-a-k
FOTO

o 16.12.2008, 09:15 | m-a-r-t-a-k
FOTO

FOTO

DIKY PREDEM ZA RADY A TIPY!
o 16.12.2008, 09:28 | hifim@ni@k
Jako základ ti stačí komponentní repro ( výšky + středobas ) vpředu a k tomu subwoofer. Záleží hlavně na tom kolik chceš investovat. Základ je instalace, tzn. tlumení, slušná kabeláž apod. Bez toho to hrát čistě a kvalitně nebude.
o 16.12.2008, 10:08 | m-a-r-t-a-k
ale nevim jake repro a kam ho hlavne dat... nevim jestli tam u tich nohou nebude zbytecny jako... a hlavne tak mele repro nevim jestli se delaji jako ty originaly
o 16.12.2008, 10:11 | H-Honza (M)
pises ze radio ma vystup na subwoofer, z toho jak to pises bych jen napsal ze snad vis ze to je nizkourovnovy vystup na zesilovac, takze to neni tak ze bys na tehnle vystup rovnou pichnul SW....
Jinak je to vsechno o penezich.

Kdyz to vezmes jen ciste v zakladu, tak predni kompa 2000, zadni ovaly (nebo koaxialy) 2000, subwoofer 3000, kabely 2000, tlumeni 2000.

Nechal bych vzadu klidne koaxialy, budou tam pasovat bez zasahu, ovaly bys musel rezat do plata.

Spis pores predni dvere, nejaky slusny boardy nebo dobre udelany umisteni prednich repraku, to pod nohama je absolutne k nicemu pokud bys tam nechtel dat nejaky kickbasy.
o 16.12.2008, 10:17 | m-a-r-t-a-k
jako prave nevim proto bych chtel aby mi nekdo poradil co kam mam dat aby to stalo uz teda za to! ale abych rek pravdu tak nepotrebuju mit uplne vse nove proto nemuzu rict kolik do toho chci investovat... treba ten samy SW muzu sehnat jinde za min jestli mi rozumite... nemam tolik penez abych si mohl dovolit uplne nove a jak jsem tak koukal co jste psal za ceny tak je to 11000kc a to opravdu nemam.. a na to ze je to stare auto nepotrebuju mit aparaturu tak drahou.. ale napr.. bych mozna sehnal skoro stejne veci za polovicni cenu. proto potrebuju nejdrive poradit nebo tipy atd..
o 16.12.2008, 10:26 | H-Honza (M)
ja nevim, myslim ze bych spis udelal dobre predni dvere, bez nejakych spekulaci, slusny kompa do prednich dveri aby to hralo vepredu, a nejaky Sw dozadu...
takze nejaky slusny 4kanal zesilovac, 2 kanaly na predni kompa, 2 kanaly do mustku na subwoofer.
o 16.12.2008, 12:07 | m-a-r-t-a-k
premyslel jsem taky o tom ze bych dal jen do plata dozadu takto: OVAL,SW,SW,OVAL a do kufru napr. zesilovac a jeste jsem se chtel zeptat co by bylo lepsi OVAL,SW,OVAL a nebo OVAL,bass,bass,OVAL slysel jsem ze jsou lepsi ovaly nez kruhovy repro...???
o 16.12.2008, 12:09 | sallam
SW do bedny ne do plata
o 16.12.2008, 12:11 | m-a-r-t-a-k
takze SW se nedava do plata? myslel jsem ze se taky muze dat? takze radeji bassove repro?
o 16.12.2008, 12:15 | sallam
a ty nechces bednu do kufru? zahraje to mnohem lip....
o 16.12.2008, 12:18 | m-a-r-t-a-k
kdyz se kouknes na ty fotky tak vzadu jak je to plato to je cely plech az dolu a za tim je hned uz kufr a na tom plechu jsou sedacky.. nemyslim si ze to bude slyset ve vnitr ta bedna to spis uslysi lidi venku jak duni cely auto
o 16.12.2008, 12:18 | m-a-r-t-a-k
kdyz se kouknes na ty fotky tak vzadu jak je to plato to je cely plech az dolu a za tim je hned uz kufr a na tom plechu jsou sedacky.. nemyslim si ze to bude slyset ve vnitr ta bedna to spis uslysi lidi venku jak duni cely auto si myslim ja
o 16.12.2008, 14:03 | kuchta
No rozhodně bych repro nedával k noham ale šoupnul bych je normalne do dveří (do nějakejch boardů) a vytlumit.Vejšky umístit někam na dobrý místo na palubku nebo do sloupků.Do zadu bych dal buď kulatý repro nebo kdyby se ti chtělo řezat tak ovály (Podle mě zahrají líp.Co se týče subwooferu tak buďto ho dat do bedny (ale je to sedan no) nebo pak koupit freeair subwoofer a ten můžeš dát i do plata (teda na ten plech :-D).No a zesilovač by se možná vyplatil nějaky starší pětikanál.A hlavně bych nešetřil na kebelech,za kabely je lepší si připlatit.Kdyžtak mužeš kdykoliv napsat na icq.
o 16.12.2008, 14:08 | Zephyr
tohle už se taky řešilo.Pokud máš uprostřed loketní opěrku(sklápěcí) tak to dej za ní a pak ji stačí jen sklopit. Jinak se skus poptat na BMW klubu. Tam ti určitě poradí co dávali za komponenty a jak třeba dělali doorboardy. Ne že by tady nikdo nebyl ochotný poradit, ale tohle se týká konkrétního auta......
Jinak jak psali kluci nademnou. Radši pořádný předek, než předek a zadek napůl!
o 16.12.2008, 14:14 | db-marek
do zadu su ti zbitocne ovaly podobne, zbitocne vyhodene penize, racej zainvestuj do prednych reprakou, prerob dorboardy na 16cm repro, vytlm dvere,nejake normalne kable, jeden SW a 4kanal, 2 kanaly na SW a 2na predok. a zalezy aj na tom aku hudbu pocuvas, aby sa ti dalo lepsie poradit, ked tak napis na icq
o 16.12.2008, 20:30 | KarlosE30SQ
ICQ na mě 295268705 jestli seš poblíž PHA nebo MB možnost osobní konzultace... BMW je jako mé hoby určitě něco vymyslíme ;) ozvy se...
o 16.12.2008, 21:27 | m-a-r-t-a-k
KarlosE30SQ
tak uz te mam.. jen si me jeste uloz! nick: m-a-r-t-a-k
o 19.12.2008, 07:37 | KarlosE30SQ
Už sem si tě uložil až tu budeš ozvy se..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.