Navštíveno 3855x

Rada kde ten cerveny kabel mam zapojit???didy

Najdi zkoušečkou v tom ISO konektoru z rádia +12 a napoj to na něj. Těd jsem ho zapojoval v Octávii 2. Rádio bylo Panasonic. U něj ten káblík byl myslím tmavě modrý.
to je planek kablu od radia??

Je to číslo 7, ten modrý. Mělo by na něm být +12.
no to prave na nem neni napsane ale mam to napsane on jae na sepnuti anteny ne??
chyba neni na nem nic napsane ale on je na sepnuti anteny
foto zhora

Na např. vysunutí antény by to musel být spínaný +12.
Tak prostě zkoušečkou najdi trvalý +12.

17.12.2008, 18:06 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-17 18:09:41
Tak na to koukám znovu a trvalý +12 je žlutý č.2. A červený č.3 je také +12, ale přes klíček. Já prostě vždy používám raději zkoušečku. Takže se omlouvám.
Diky ale nemam zkousecku a asi jsem v pr...
Už ji nepotřebuješ :-) Podle toho nákresu je to v tom konektoru na rádiu pin č.2. Najdi drát který do něj vede a je to.

doufam ze mas pravdu:o) a jak to jinak hraje??
Určitě. Je to napájení pro zesilovač a ten zesiluje signál. Mělo by to jít určitě znát.
Mockrat dik zitra napojuji.Jinak delas auta i na zakazku??Koukal jsem na tvoji webovou stranku moc pekne prace.
Je to jen napájení anteny,né zesilovač, červenej si dej na spínání s klíčkem , ACC žlutej kabel...
To jdoizo: pokud to dá na ACC, tak mu to nebude fungovat bez klíčku. Pokud má rádio zapojené tak, že funguje i bez něj, tak bych ho dal na trvalý?

17.12.2008, 20:24 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-17 20:24:40
A v popisu je anténi zesilovač. Ale to je vcelku vedlejší.
No mam to zapojene tak ze musim dat klicek do 1 polohy a pak se mi zapne radio.Tak jak teda:o)
Pokud ti rádio funguje pouze na klíček tak to dej klidně jak píše jdoizo na tu 3. Ale i kdyby jsi to dal na č.2 tak nic nezkazíš. Určitě to nemá takový odběr aby to šlo poznat na baterii. Já zapojuji rádia většinou tak, aby šli i bez klíčku a tím pádem musí fungovat i anténa.
A auta dělám spíše jen pro známé. Problém je, že mohu dělat jen před panelákem, nebo v něm :-( A hlavně vždy chodí s požadavkem hudba za pár korun, takže kompromisy. A to moc nebaví.
joo chapu te ale ja to mam tak abych pak nezapomel vypnout radio.ale jeste takej malej problem.Kdyz sundam tatranku tak mi blika cervene svetlo na radiu ale jen kdyz mam v 1 poloze klic a jak mile ho sunam tak dioda neblika???nemelo by to byt ze kdyz sundam klic tak ma blikat??
No tak to ja mam taky problem bydlim v panelaku no a garaz ma deda ale nema tam proud:o(
Pokud ho klíčkem vypneš, tak asi blikat nebude. Je tak prostě zapojené.
a jde to nejak resit??podle me ze to zapojim tak abych mohl zapnout radio i bez klicku a pak to bude blikat.
Toto konkrétně jsem nikdy neřešil, tak bych nechtěl kecat. Snad jsem ještě nezapojoval rádio, které by tu diodu mělo.Někdy jsou problémy i přímo z automobilky. Jinak zapojený konektor apod. Matně si vzpomínám, že na netu řešili problémy s ISO ve Fábii. Nebo jsou problémy např. Felicie vs. Alpine apod. Kdybych to měl doma tak to prostě proměřím a vyzkouším, ale takto na dálku nevím.
jestly to chápu dobře chceš zapoji radio na stálo to potom zapojíš kábl číslo 3(ACC) na číslo 2(BATT+) a připojíš tam ten červený kábl na tom zesilovači také na číslo 2(BATT+) a potom ti to pujde bez klíčku i zesík na anténu a bude to i blikat ta dioda na panelu jenom by mě zajímalo jestly se ti nestrácí pamět na radiu
Diky za radu ale uz to mam vyresene.