Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zastavba subwooferu do zadneho blatnika

o Navštíveno 4237x o
o 17.12.2008, 17:51 | kiamato
Ahojte vsetci
Pustam sa po dlhej odmlke do montaze hifi do mojho fara inac kia sephia.Potreboval by som od niekoho par rad nie samozrejme zadarmo.Potreboval by som z niekym kto to uz ma za sebou hodit rec ako to vylaminatovat aby to bolo pouzitelne.Ak sa niekto najde budem rad kazdej pomoci.Dakujem a majte sa Mato ZV

o 17.12.2008, 20:38 | Zephyr
zdarec máš hatchback, nebo sedan? Já jsem dělal do sedanu, ale ne do bočnice....
o 17.12.2008, 20:58 | hifim@ni@k
Dělal jsem jen pár věcí, ale zkusím poradit. Zkušenější mně případně doplní :-)Díru v blatníku pořádně oblep např. malířskou páskou. Na první vrstvu bych použil základové rouno. Pořádně si ho přidělat at se při schnutí nezkroutí. Po zaschnutí vyndat ven a pokračovat zevnitř klasickou tkaninou natrhanou na menší kusy tak dlouho až dosáhneš požadované tlouštky stěny. Je možné i střídat vrstvy rouna a tkaniny. Je to rychlejší, ale dražší. Potom zarovnat čelo do roviny a přilepit a přilaminovat čelní stěnu z MDF.
Zde něco podobného: [ Link ]
o 18.12.2008, 07:18 | Zephyr
jestli máš sedan, tak budeš mít problém vymněnit žárovku v zadním světle když ti praskne.Já jsem měl bočnice udělané na zesilovač a cap z dřevotřísky.Musel jsem je dát na panty, abych se k tomu světlu dostal.
o 18.12.2008, 09:55 | kiamato | Upraveno: 2008-12-18 09:56:48
Chalani vrela vdaka za Vas cas a rady.
hifimaniak
To s tou paskom mam nastudovane z for len jednu vec som nikde nevidel ako ten vilisok z laminatu mam o ten blatnik uchitit.Mam predstavu ze tam pojde velky MDF kruzok a tiez si neviem predstavit ako ho uchitim o ten vilisok.Este maniak ak je pozadovana hrubka?

Zephyr mam taku istu karu ako ty Sephiu sa mi zda ze ty tiez uz som sa pozeral na tvoje doorboardy na inom fore konkretne na kiu.
o 18.12.2008, 10:53 | hifim@ni@k
Tak to uchycení hotové ozvučnice řeším také. To je problém. [ Link ]
Zatím jsem na to nepřišel :-(
Tloušťku stěny bych udělal min. 10mm a ještě použil dovnitř tlumící mat. Brax, Bitumen apod.
Zde máš příklady jak uchytit ten kroužek:
[ Link ]
[ Link ]
o 18.12.2008, 13:08 | kiamato
maniak
tak vobec si to uchitenje neviem ani ja predstavit aby to aj vyzeralo pekne a aby to zas nebolo skarede na prvy pohlad
a mas urobene doorboardy?ako mas tie uchitene myslim cely tapacit staci myslis ho uchitit len tymi seriovymi kolikmi?
o 18.12.2008, 13:50 | hifim@ni@k
Doorboardy jsem nedělal. Ale většinou jsem viděl řešení pomocí samořezek. Ten tapec po vylaminování musí vážit pěkných pár kilo a ty sériové trny.Nevím, nevím. U toho blatníku bych to asi řešil nalepením třeba tří špalíků na plech blatníku ( asi lepidlem na sklo ) a tu ozvučnici bych k nim vnitřkem přišrouboval.
o 18.12.2008, 13:55 | kiamato
maniak

parada dobry napad s uchitením k tomu blatníku sa my zda ze ti to pali a velmi dobre :)

ale tie samorezky v tapacire bude vidno
o 18.12.2008, 15:37 | hifim@ni@k
Asi by to šlo i bez těch samořezek. Také se mi to nelíbí. Ale to by spíše záviselo na konstrukci toho doorboardu. Jestli by se do něj dala např. zasunout ruka a přišroubovat ho zevnitř apod.
o 18.12.2008, 16:33 | kiamato
myslim ze by sa urcite dali kupit tie trne aj kvalitnejsie alebo ich dat na hustejsie
o 19.12.2008, 05:36 | Zephyr
já to mám jen na těch trnech a v pohodě.Tapec drží ještě klička a ovladač oken. Středobas tapecem jen prochází, takže se tapec opírá i o kroužky pod středobasem
o 22.12.2008, 18:10 | kiamato
Ahojte zohnal som nejake fota tohto super auticka a odkazy:

[ Link ]
[ Link ]

[ Link ]
[ Link ]

a jedna chutovka
[ Link ]

foto k příspěvku  od kiamato

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3487 sekund.