Navštíveno 4040x

Zdravim zvazuji o koupi ale nevim presne jakou neznate dobre web stranky??do ceny 15000kc??
Ja prave nevim??Ale hlavne do budoucna chci nejakej monitor.Proste neco co je za dobrou cenu a dokaze toho hodne??kamos ma alpinu a ja ji chci taky:o)fakt super radio...

19.12.2008, 18:55 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-19 18:56:51
Monitor? Tak to by chtělo Alpinu asi s DVD mechanikou. Ale mám pocit, že to nebude za dobrou cenu. Určitě lépe poradí nějaký prodejce.
[ Link ]
joo ja prave jeste nevim jestli dvd nebo ne ale 9887 alpine je fakt nadupana co rikas na toto radio 9887??
ber 9887 vubec neres nejake dvd a tak dale
pitona_bg mozna mas pravdu??
hifim@ni@k joo super cena...a tvuj nazor???

19.12.2008, 19:19 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-19 19:21:14
Já DVD časem chci, ale budu to řešit nějakým levným přehrávačem. Alpina zůstane, nebo max. výměna za Pioneer P88RS a DVD půjde do přihrádky u spolujezdce. Ať to spíše zhodnotí jiní, co ji viděli a slyšeli.
ja ted na nej cekam ale reknu ti to tak mnel sem dvd no name a dvd panasonic nestoji to za to video clipi filmi a nekvalitnei zvuk ver mi"""
pitona_bg napis pak na muj email jak to fici.Budu moc rad...ale tato alpina 9861RI neni spatna ne??
no ale zase musis kupovat monitor a nema to divx tak to za t onestoji a ten 9887 je jedno z nejkvalitnejsih radii vubec proste sq.
jestli budes potreovat neco jineho tak odepis prodavam komplet muje hifi
pitona_bg a co vse prodavas??
Tak to nasere takove veci prodavat
Neni to skoda prodavat.Ja bych radeji to radio???
no to radiiko si neham urcite
kdis tak dam za pekne ceni
Tak jsem teda zvedavej co koupim??Ale asi alpinu hrajou jako prase:o)

20.12.2008, 11:41 |
TROY : - D za mě Alpine nikdy více ;)
Ja prave nevim i pioneer je dobrej???
samej lepsi prispevek :-D
Ma nekdo tento kousek pioneer P88RS???
| hifim@ni@k zdravim ty jsi rikal ze mas Alpinu??
Ale zatím jen Alpine 9881. Upgrade bude buď na 9887, ale spíše na Pio P88RS. Kvalita bude podobná, ale ten High-End dizajn u Pio mně fakt bere :-)
Joo je krasnej elegantni dizajn...
9881 jo tuhle alpinu jsem kupoval Pro kamose do stareho Medoura a docela dobre hraje fakt dobra

20.12.2008, 14:50 |
clown kral :o)

20.12.2008, 15:29 |
TROY já mám Pio 88RS a taky 9887 : - )
TROY 9887 tak jaka je??co te sokovalo na ni??

20.12.2008, 20:19 |
TROY D-door
jako každá alpina akorát má navíc procák : - )))) je to spíš na SQ
Jen ta moje je nějaká nemocná :D a válí se ve skříní nefunkční.
V autě mám Pio 88 RS a to je spíš takovej design kousek - i to nastavování není prdel :)
jak to rádio bude využité? Mám takový pocit, že jsi mě psal e-mail.. jestli nebude využité, nevyhazoval bych tolik peněz za 9887, ale šel bych do 9886. Procák k němu můžeš v budoucnu přpadně dokoupit vždycky.. :-)
a nebo pokud sq nahodim od alpiny DVD dva 5210,lcd vyjizdecku cva 1003r a procak pxa-h510... A mas vyreseno... 9887 to u me prohrala na prvni pohled ze jako vrchol od alpiny nema zakladni vybavu jako treba motoricky sklapeni displaye...
Luke-Jeep Cena je silena..
Jako DVD myslím, že stačí toto:
[ Link ]
hifim@ni@k dobry napad.Mam tuto herku
[ Link ] je mozne to dat do kupy?Nebo to mam dat nekomu jako darek??Prodejne to asi neni.
a co tato kombinace alpinu 9886r a k tomu procesor pxa-h100 a ziskam alpinu 9887 na stejne urovni?
D-door: vyjde tě to nastejno a myslím že i dokonce něco ušetříš když to sečteš. Jinak si myslim ze pro tebe by urcite byla lepsi 9886R jelikoz je levnejsi nez 9887 ze jo:) a jestli nepujdes do aktivu tak je 87 uplne zbytecna a staci ti 86. pozdeji az budes chtit aktiv tak jen prikoupis procesor :) jak jednoduche