Navštíveno 3313x

20.12.2008, 16:17 |
Fari Zdravim, možná se to zde řešilo, ale nenašel jsem přesně tenhle problém. Kámoš má 4-kanál, na předku repro a na zadku woofer. Při hraní muziky všechno v pohodě, ale když se přepíná skladba, tak v tom repru píská a dělá to divný pazvuky a když se vypíná rádio, tak woofer dostane ránu div nevyskočí z bedny. Čím by to mohlo bejt a dá se tomu nějak předejít? Nebo je to v pr... a zesik je kaput?Dík za rady

20.12.2008, 18:02 |
clown kontrola uzemneni, kontrola signalu ..,
a neni to nahodou radio Pioneer ??
clown> měl jsem PIO 3600 MP nedělal to. Pak jsem měl Pyle PL DVD 139 ten dělal podobné pazvuky. Teď mám zase PIO ale 88 RSII a nedělá pazvuky....................

21.12.2008, 09:38 |
Fari radio to je pioneer..Kamos mel nejakyho starsiho. Ja jsem to pak zkousel u sebe a mam taky pio avh-p5900dvd a dela to taky. Zkouseli jsme jinej zes a taky to dela. Prece ty radia nemuzou bejt nejak vadny nebo tak neco. Zkusim skouknout ty signaly a kostru, ale myslim si, ze by mely bejt v cajku.
Nase oblibena znacka radii, s clownem, vid?

21.12.2008, 10:59 |
Fari Myslite, ze to muze bejt radiem jo?
Mit Cla takovy starosti odpadaj! :o))
Kicker: tak tak, svatá pravda ;-)

21.12.2008, 12:01 |
Fari No ale to furt nevysvetluje proc ten basak pri vypnuti radia dostane ranu. Asi 2 vteriny po tom, co se radio vypne tak ji dostane. Kdyz jsem mel napojenej svuj zesik na tom pioneeru, tak mi to neblblo.
Proste pio ma blbe reseny ochrany. Pri prepojovani kabelu za provozu spolehlive odvaris ochrany vystupu, radio hraje, ale dostavaji se tam vselijaky brumy, sumy, zvuky mechaniky, lupance pri vypnuti atd... U radii Pioneer se s tim setkavam kazdou chvili.

21.12.2008, 15:09 |
Fari To je pekny, co ale ted teda delat? Nechapu, ze na radiu, ktery stoji kolem 25000 muzou bejt takovyhle problemy. Ale jak to, ze mi to nedelalo na mym zesiku a jenom u toho 4-kanalu? Pak jsme zkouseli dalsi 4- kanal a delalo to znova. Dal to bylo zkouseny na jinym pioneeru nevim presne oznaceni, ale je to ta 7000 a tam to bezelo v pohode.
Nemá to rádio uzeměné ještě jednou, někde drátkem od skříně ke karosérii? Já když jsem špekuloval s klasickým pinckovským problémem, tak jsem přišel přesně do stádia, které popisuješ. Po přerušení dodatečného ukostření se vše vrátilo do staých kolejí (takže žádné pozitivum).