Navštíveno 2999x

Zdravím,chtěl bych jsi jen ověřit správné zapojeni 4kanálu a 2x SW ....chci se zeptat budu potřebovat 2xpár cinch kvuli zmůstkovaní dvou subwooferů??? nebo postačí jen jeden pár(ch1,ch2,ch3,ch4)...doufám že jsem to vysvětlil dobře....děkuji za rady...
1 cinch na 4k zesik, napr
[ Link ] ... jinak muzes i 2ks 2x2

23.12.2008, 23:27 |
DaveX [ Link ] nebo toto pokud máš jen jeden pár RCA výstupu na rádiu
Ty ccheš jeden 4kanál zapojit na 2sw? néní to blbé? Co je to zač??
teoreticky to samozrejmne jde,ale podle me ho utavis,protoze vsechny kanaly nejsou staveny na trvalou zatez....
bude ti vypinat minimalne prehratim....
dobře...děkuji už jsem to pochopil..takže monoblok ideál:D diky
tepa pokud bych del uz toto tak pouziji bud tento RCA kabel
[ Link ] nebo jakykoliv 2x2 a na konci dal Y
to DaveX obrazek u odkazu ktery jsi dal je informativni a neodpovida zkutecnosti, tj. 2x2 neni 2x4
to Midnite pokud nehodla pouzivat ovladoni subu pres radio tvoje volba dobra, ale osobne v tomto pripade bych to nepouzil - leda dat mezi radio a RAC jeste Y, ale levnejsi i na tahani lepsi je dat Y nakonec
Frenkie: nejlepsi je to co psal pavel 528 jelikoz 4k neni stavej na to aby daval neustale max :)
ja vim co psal Pavel 528 :) a za druhe, tento clovek jiz jinde psal ze zhani monoblok nakonec coz je nej reseni
tady hodne lidi shani to ci ono a nakonec koupi neco za litr a bude to stat za ho*no
ja jsem tu koupil behem 4 dnu hifonics zx-1264 good box jsi myslím a sinus live SL A-1500..tak nevim jak ty...
hanzy: preferuju jine znacky
to ti věřím....ale stačí mi neco standartniho,a hlavně mi to věčně stoji před panelákem....a je tu spoutu zlodějů,a jinych....takže radši at ukradnou 10 000,- než aby ukradli 50 000 a i více...a tohle mi postačí... nejhorší to snad není...