Navštíveno 3685x

24.12.2008, 15:25 |
Lsimak | Upraveno: 2008-12-24 15:30:55
Po pročtení několika článků o odrušení se mi nedostalo odpovědi a tak jako lama v carhifi zakládám
nové téma....
sestava komplet zapojena - radio ALPINE CDE-9882RI, repro 4x CRUNCH BMX 6.2C, zesík RODEK R680A2, woofer POWERBASS S12.
vše ok ale pouze než nastartuji:-) při sešlápnutí plynu se pískání úměrně zvyšuje...předpokládám tedy že to bude alternátorem.
ale tomu byly zkontrolovány uhlíky a vůle a je pořádku...má najeto pouze 20tis km...
díky za rady...
A rádio máš Pioneer? Je to jejich častá bolest...pomáhá samostatné ukostření rádia (mě nepomohlo, naopak stav se ještě zhoršil), nebo přemístit RCA kabely a táhnout je jinudy anebo vyzkoušet kvalitnějří RCA kabely. Jako první si ale vypujč jiné rádio a vyzkoušej to s ním.
Tohle je boj. Mě to dříve nedělalo vyměnil sem rádio a dal nová kompa a už mě to také píská. RCA tažené po pravé straně napájecí po levé. Kabely k repru středem a píská a píská.. :-(
Taky jsem chvilku bojoval, teď už jenom doufám, že výměna rádia bude to pravé ořechové :-)
Možná bude problém právě těch 20tis.km. Někde se psalo, že pokud je auto nové tak se často ozývá pískání, dokud se ty uhlíky trochu neojedou. Jinak kabely k repro mohou být tažené souběžně s napájecími a nevadí to. Signál v repro kabelech je vysokofrekvenční a tudíž odolný proti rušení. Repro a napájecí tahám prahy a signálové tunelem.
jj mam tazeno jako MANIAK..
Jak píše maniak, taky jsem to tak měl. Jen spíš asi myslel vysokoúrovňový.