Navštíveno 3627x

Čau chlapi mám problém s vybráním basáku. Který doporučujete?
[ Link ] nebo:
[ Link ]
GZ je takovej základ ale hrajě pěkně. JBL sem neslyšel. Čím to budeš živit?
krmit to budu Carpower HPB-1502, ale časem možná přijde změna zatím je to jen základ
Zesík žádná hitparáda ale mohl by stačit. I když na GZ bych dal silnější.. On to snese :))
tak jako žádná hitparáda to není, ale pro mě jako studenta to bohatě stačí... který zesilovač bys doporučil na toho GZ?
Já mám rád Crunch a Hifo. Hifo jsou dražší tak třeba
[ Link ] nebo levnější
[ Link ]
crunch a Hifo jsou dobrý značky ale mě šlo i o cenu, takže jsem rád aspoň za to co mám..

26.12.2008, 18:10 |
Fari To JBL jsem slyšel na cca 250w a pro začátek to není špatný, pokud nejsi moc náročnej, tak by jsi mohl být i na chvíli spokojenej. Viděl bych i docela výhodu v tom, že se dá sehnat novej kolem 2500,- a pro studenta káždá koruna dobrá :-)
Tím nechci vyvracet GZ, neslyšel jsem.

26.12.2008, 18:25 |
DaveX | Upraveno: 2008-12-26 18:26:04
[ Link ] kukni na toto, mám ho,studuju a taky se hodí prachy. Hraje hodně dobře, řekl bych že nejlepší bedna v této ceně.
no vzhledem k tomu,ze JBL je 12ti palec a GZ je 10ti palec,tak JBL
Dave: Stím já nesouhlasím, slyšel jsem GZ i ten od BA. Ten sem poslouchal když sem chtěl kupit. musím říct že Gz hrálo lépe,zvuk,basy. Na druhou stranu nebyli na stejném zesíku. Přesto za mě GZ..
Nebo ve stejné ceně
[ Link ] neslyšel ale co jsem tu četl za dobrej kousek. I když už by jsi měl slabej zesík, pokud máš 1502.
buď to může hrát na Carpoweru nebo je ještě možnost Magnat Combat 600, tak co myslíte?
no mohl bych ti nabídnout ten woofer od GZ o dost levněji.. samozřejmě nehraný a s plnou zárukou.. nebo prakticky za stejné peníze dokonce 12".. :-)
[ Link ]

26.12.2008, 20:48 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2008-12-26 20:49:18
Nebo bych mohl nabídnout za hodně pěknou cenu Crunch GTR 300, pokud mě paměť nešálí, tak mám 2ks skladem, takže by jsi mohl už příští týden ducat.., nemluvě o tom, jestli v budoucnu přijde nějaká změna ohledně zesilovače, tak dobrá investice do budoucna.. :-)
[ Link ]
iceman: Za jaké peníze mužeš mít ty zesíky?
No můj názor je jednoduchy u obou to je jedno bo se nejedná o žádnou vyšší třídu tak pokud ti jde o basspodkres tak si vyber co seženeš levněji.
Pokud ti jde i o to aby jsi stoho měl lepší požitek tak posečkej přišetři a kup si něco staršího ale výkonějšího.
Kicker: To píšeš jen proto že ho máš :-D ;-)
jasne ze jo...:o))),ale slysel jsem to JBL a me osobne nenadchl,ale neni to taky spatny bouchadlo..a GZ sem neslysel.
magnata mam doma, ten je ze starý sestavy a toho Carpowera můžu mít za 2650kč
ještě je tu možnost, že prodám magnata a koupím nějaký lepší zesík a jak budou časem peníze tak i subač. jaký zesilovač doporučíte?
Revilohifi.cz: ten crunch vypadá zajimavě, ale mám dojem, že ten magnát by ho asi neutáhnul
Když prodáš toho Magnata za 1500-2000,- tak už máš na zesík 4-4.500,- To už by jsi mohl vzít třeba Crunch. Jo ten sub gtr sem také nabízel.. ;-)
jenže jakej zesík právě vzít? že bych už vzal zesík a subáč stejný značky aby to aspoň trochu hrálo
mrkni na ten první odkaz, co jsem poslal.. mám tam i hodně výkonný zesilovač Crunch GTR 550.2 jen za 3900,-Kč. Ještě o něj nikdo neprojevil zájem.. Samozřejmě také nový s plnou zárukou..
nakonec půjde magnát na prodej a vyhrála to tahle sestava co říkáte?
[ Link ] [ Link ]
iceman: Tuto sestavu ti mohu jen doporucit.. ja mel ca51 + w310 a upravdu super.. Takže za mě: klidně to vem
Škoda jen, že ten woofer není např. v provedení 2Ohmy aby se dal lépe využít výkon toho zesu.
Midnite: díky moc za doporučení :-)