Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s rádiem (FM)

o Navštíveno 3391x o
o 26.12.2008, 18:42 | Midnite
mám problém že nemám nějak dobrý signál když poslouchám rádio, narozdíl třeba od otcovi fóbie, ve které je hudba čistá snad všude kam jedu. Takže jestli byste mohli poradit jestli koupi komplet anténu,kabely,zesilovač.. popř i nějaké přesné typy se kterýma máte zkušenost.. Předem dík

o 26.12.2008, 19:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vyborny anteny dela hirschman

jinak zalezi na aute, nepises co mas, treba jen chybi fantomovy napajeni anteny, nebo je mrtvej original zesik

a nebo mas neoriginal radio ktery je tupejsi na signal nez jine, napr.Alpine
o 26.12.2008, 21:00 | LadaN
:-) to je ale pravda jen už z části, novémodely jsou na tom lépe. Ale zatím pouze IVA W505.
o 27.12.2008, 09:38 | Midnite
Kral: no mám clio 93.. rádio 9886R
o 27.12.2008, 10:14 | DemonBob
hele já mám taky clio 00 anténu máš ve předu že?ta anténa je bez zesilovače takže ti maximálně pomůže zesilovač na anténu.Auta které mají anténu v zadu mají v anténě zesilovač proto hrajou lépe
o 27.12.2008, 10:16 | Midnite
jo mám vepředu no, takže myslíš že pomůže zesilovač? kdyžtak koupím i nový prut atd.. tak se předem ptám
o 27.12.2008, 10:24 | DemonBob
prut ti nepomůže pouze zesilovač nebo předělat anténu ale to nevypadá dobře když tam dáš tu anténu jako je na té fábce takže tam dej ten zesilovač.
o 27.12.2008, 10:24 | Midnite
dobře díky..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.