Navštíveno 3760x

Dnes jsem dostal mail, že vznikla nová organizace EASCA. Informace na stránkách jsou ale zatím jen po registraci, kterou musí schválit admin.
Podle toho, co jsem zatím vyčetl, tak v té organizaci je 8 států z EU a snad i CZ.
Proto otázky: Kdo o tom něco ví? Kdo v tom "jede"? Je to něco jako pkonkurence k EMMA??
hele mě google našel Estonian Auto Sound Challenge Asociation
[ Link ] ale jestli mířej i do Evropy...
V uživatelích jsem už našel Erika, Manuela. Takže to bude asi něco podobného jako EMMA.

27.12.2008, 12:53 |
Cenda zatim to vypada na prvni stadium. Kazdopadne dve stejne zamerene (na SQL) souteze se v CR neuzivi.
kral007 - také se to domnívám
Cenda - Erik jako starý EMMAn asi nebude činný v obouch, a podle toho, co jsem vyčetl, tak tam pohraje Manuel dost velkou roli a tak půjde za ním.
Co na to ostatní z EMMA? Víte o tom něco?

27.12.2008, 20:15 |
Cenda mu zkusim zitra zavolat, taky me to zajima
Doufam, ze nevyzradim nic tajnyho. Erik az se sem dostane, tak rekne vic. Tudle organizaci zalozil Manuel, kontaktni osoba pro CR je Erik ale zatim se samostatna "pobocka" v CR neuvazuje.
Na těch stránkách už je česká sekce.

28.12.2008, 20:11 |
erix7 (K)
Zdravim vsechny, urcite vite ze DE autohifi scean je vetsi nez scena v CZ. Prvni org. v DE byla GASCA, kde byly urciti lide u zrodu. pak GASCA zanikla a vznikla EMMA. pred 2 lety byl pokus udelat jete jinou soutez v DE nez EMMA a tak jisti lide zalozili AYA- o tom uz nekteri slyseli. Jelikoz se jim celkem chytla, tak chteji take zyvsit pozornost a rozsirit sve renome do vice zemi. dali tomu nazev EASCA a je to pokracovani AYA se snhou na mezinarodni urovni. My ale delame v CR prozatim EMMA, cili ja sem tam osbne jenom jako pozorovatel/pripadne rozhodci pro DE, ale zatim v zadnem pripade ne jakozto nejaky vedouci EASCA v CZ. Kdokoliv kdo ma zajem se muze v CZ podilet ci uz na EMA neboli ne necem jinem. Doufam, ze jste moje vysvetleni pochopili.