Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vypínání rádia při zesílení

o Navštíveno 4335x o
o 27.12.2008, 22:22 | hrabě
Ahojte nadělil jsem si Alpine 9884 ´tak jsem ho zapojil do auta Vectra B na origo iso a při zesílení rádio pohasíná a pak vypne(při zesílení tak na 15), napadlo mě, že je to tenkýma kabelama, tak jsem dneska natahnul přímo od baterky kabel 2x2,5 mm a ono stalé to samé(kapičku se to teda zlepšilo). nevíte čím to múže být? zapojeno červený se žlutým společně, nesnáším spínání na klíč. jo a děláto i když je nastartováno. Altík je v pořádku, baterka je co já vím 2,5 roku stará. Problémy se startováním nemám.
Tak to je tak vše pokud někoho něco napadne tak ať napíše, nebo ať sem hodí číslo, zavolám mu zítra odpoledne.

Děkuji všem za pomoc. jsem z toho už magor.

o 27.12.2008, 22:25 | xid
Napadla mě špatná kostra ale jestlize jsi natahnul novy kabely od baterky tak tim to asi nebude
o 27.12.2008, 22:26 | petis
baterka je vprdeli, nebo vadný rádio.
o 27.12.2008, 22:29 | Midnite
špatná kostra, baterka..
o 27.12.2008, 22:33 | hrabě
kostra je brána z baterky,

baterka mě napadla taky, zítra tam dám ze služebky, bude se testovat dál.
ale teď jdu kouknout na disku 80 a 90.léta.
hezký večer všem
o 28.12.2008, 21:05 | LadaN
Může to dělat i špatná impedance reproduktoru, telefon na mě je pak 777 220566 a dělám servis na Alpine, takže rád pomůžu.
o 29.12.2008, 04:51 | halucin
Nebo tam máš někde skrat:) a jestli ne tak vezmi ohmetr a změř odpor na jednotlivejch repro na ISO konektoru. Mělo by to být všude nad 3 ohmy. Jestli bude tohle v pořádku tak nejspíš bude vadný rádio.
o 29.12.2008, 09:40 | D-door
halucin souhlasim taky jsem to zazil.Po pripade kondik.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3478 sekund.