Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké ovály?

o Navštíveno 3437x o
o 28.12.2008, 20:51 | MACH
Nazdárek chlapi,koupil jsem si chryslera voyagera kde jsou v předních dveřích a vzadu za sedačkama místa na ovály 6 na 9. Takže v celém autě můžou být 4. Přemýšlím teď jaké. Nechci zase bůhvíjak utrácet,ale zamlouvají se mi Infinity Kappa 693.9i
Mají dobrou citlivost 96 dB a jsou 2 ohmové-tím pěkně využiju výkon svého čtyřkanálu. Ten je jen Helix HXA400.
Je to rozumná volba celkově? Nejsou to pro ten Helix zbytečně luxusní repra? Nebo dá se za ty peníze koupit něco jiného,třeba lepšího,horšího...? Díky za názory

o 28.12.2008, 20:55 | Bolthorn
Jestli máš zájem, tak teď prodávám Crunch GTR 693i, velice dobré ovály.. Měl jsem je jen chvilku, jsou v 100% stavu..
o 28.12.2008, 21:16 | CarMedia.cz
nejsem si jistý, kolik budeš mít ale místa, co se hloubky týče.. dal bych Helix E 169 Esprit a budeš vysmáty.. luxusní zvuk za hodně přijatelné peníze..

[ Link ]
o 28.12.2008, 21:19 | MACH
místa max 10 cm do hloubky
o 28.12.2008, 21:19 | Midnite
souhlas s revilem ze esprity jsou za ty penize luxusni. soudim z osobni zkusenosti
o 28.12.2008, 21:22 | MACH
to Revilohifi: Když vezmu teda dva páry,uděláš mi i luxusní cenu? Ještě když tak k tomu nějaké 130mm koax. do palubky. Myslíš že ty Infinity je fakt zbytečná investice?
o 28.12.2008, 21:34 | CarMedia.cz
co je pro tebe luxusní cena? Já si myslím, že už tato cena za to, jak se ty ovály chovají je hodně dobrá.. Navíc, když se podívám, co jsi chtěl původně investovat, tak jsi na polovině původního zámyslu.. :-)
Co se týká koaxu, už moc nechápu na co, případně na co ho budeš zapojovat atd.. když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, nebo na mail jkarlovsky@revilohifi.cz.. Promluvíme si a třeba vybereme něco ještě lepšího.. :-)
o 28.12.2008, 21:42 | CarMedia.cz
Jinak než abych dával na předek koax a na palubovku další koaxy, tak bych na předek dal komponenty Helix E 169 Esprit a na zadek koax 6x9" Helix E 169 Esprit.. Na předku z MDF redukční rámečky a výšku vytáhnout pěkně nahoru.. U komponentů si pěkně nastavíš útlum, nebo zvýraznění výškového reproduktoru.. Navíc je v nabídce hodně výhodný set z Helix Esprit.. mrkni [ Link ]

myslím, že hodně rychle zapomeneš na další koaxiály do palubovky..
o 28.12.2008, 21:43 | CarMedia.cz
P.S. už je ta cena dost luxusní za všechno? :-)
o 29.12.2008, 01:01 | somtom
Luxusní auto..luxusní cena;)
o 31.12.2008, 02:04 | Collin
já měl GTR jak ti nabízí Bolthorn a mužu doporučit. prodává je myslím za 1500,- i možná míň, což je skvělá cena. Ale potřebují na zesík který ty máš takže pohoda :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3658 sekund.