Navštíveno 3432x

Má někdo zkušenost s kompama od MB QUART GSF216 nano ?
Osobní zkušenost? Aktiv x pasiv, dělící frekvence, strmost......na jakém zesilovači? dík, případně poslech.

28.12.2008, 23:47 |
Augi | Upraveno: 2008-12-28 23:49:23
Myslíš QSF Nano? Já mám výšky a musím říct, že ta "nesměrovost" je parádní :-)
kompa QSF ma Peta_R19 tak napis jemu :) , a doufam ze to ted napisu dobre kdyz napisu ze je ma bi-amping a zesik MBQ PAB 4100
jinac sam mam vysky z NANO ale momentalne delam montaz do aktivu, ale ladit budu nejdriv koncem tydne, jinac stredy davam z rady PVI na zesilovac Hifonics ZXi 4404 (Z3 serie), jinac aktivni vyhbka bude Hifonics HFXR
Frenkie, proč nedáš procák.. to se docela naběháš.. :-(

29.12.2008, 09:55 |
Pavel02 | Upraveno: 2008-12-29 10:00:41
No, ja jsem potřeboval právě někoho kdo je zná a používá. Já jsem právě včera udělal rychlou instalaci těchto výšek spolu se sředobasem DLS od setu UR36 a byl jsem velmi překvapen schopností těcgto výšek hrát i ve vyšších středech. Na procesoru v aktivu jsem dal dělící frekvenci až na 1.8kHz a ty výšky to zvládaly s "prstem v nose". Hrály velmi čistě a dynamicky. I jen po rychlém naladění na procesoru a bez velkého směřování jsem byl velmi mile překvapený. Chtěl jsem si svoji zkušenost hlavně porovnat s někým dalším. Takže kdo je slyšel at napíše své dojmy.
Frenkie, jak jsem včera poslouchal ty výšky, tak by mě přišlo skoro hřích nenechat je hrát jak umí, tedy klidně bez středů. Když jsem je samotné měřil, tak bych řekl, že právě v oblasti od 2kHz do 7 khz mají nejvyrovnanější průběh.

30.12.2008, 00:22 |
Augi Pavel02: Já je mám v zadních dveřích ;-) Dal jsem je na druhou kolej poté, co jsem dopředu dal Audio System HS 25 VOL. Ale jinak zvuk moc fajn a nechci kecat, ale tuším, že jsem je zkoušel i od cca 1,2kHz.