Navštíveno 3636x

29.12.2008, 08:38 |
Sodom Zdravím hifíci.Chystám se na napájení do Mondea 02.Budu tahat 50ku.Tak jsem se chtěl optat,zda to tu někdo dělal a jestli by mohl dát nějaké info,kudy nejlíp táhnout,případně nějaké foto.
Díky
U Mondea I. jsem to řešil protažením volné záslepky vedle bovdenu od náhonu k tachometru, kabel tuším vylezl v rohu pod blatníkem, a hned v tom rohu je další záslepka, kterou jsem to protáhl do vnitřku auta, tuším kousek od pojistkovnive.Potom už je to asi všude stejný, rozebrat bok, a protáhnout až do zadu.Jde o to, jestli je to stejný jako u tvojí II.fotky bohužel nemám.
Snad jsem ti alespon trošku pomohl.

30.12.2008, 19:00 |
Sodom panmraz:Moc jsi mi sice nepomohl,ale i tak dík:-)U Mondea 1 jsem to dělal..
Octávie 2,Peugeot 406 mají kabel vedený z mot. prostoru do blatníku a odsud to vyleze mezi panty dveří a odtud je hned vedle záslepka do interiéru. 406 Coupe to má do blatníku a odtud vede záslepka do interiéru. Třeba ti to pomůže.
u mk1 sem to u sebe resil vrtackou, neb sem nikdy nenasel zadnou pruchodku, u mk2 sem to resil nejakou pruchodkou do blatniku, se sundanym kolem a podbehem sem protahl tam nekudy kabel krasne az do motoru, jak u tohohle nevi, ale pocitam ze metoda vnitrek auta->podbeh->motor bude fungovat taky

01.01.2009, 23:29 |
noclue | Upraveno: 2009-01-01 23:37:27
pri hlavnom kablovom zvazku je gumena priechodka, mam tadial 2x53 mm2
je to kusok nad spojkovym pedalom za poistkovou skrinkou, tu netreba vyberat.
[ Link ] cez blatnik to nejde, musel by si vrtat
edit lahsie sa Ti najde z priestoru motora, je to pri lavom blatniku v motorovej prepazke jediny hruby kabelovy zvazok
jako noclue, tahal jsem stejnou cestou 70qmm a naprosto v pohodě..

02.01.2009, 05:43 |
Sodom Díky moc za inspiraci:-)

04.01.2009, 12:42 |
kysko Ahoj akurat robim montaz tiez do mojho mondea ,najlepsie to spravis ako pise noclue ,ale chcel by som sa spytat kde ste uzemnili 50ku pri baterke ... ??? Zbieram kazdu radu :)
ja tu u sebe chytnul na nejaky sroub v miste pod baterkou, lehnul jsem si na zem a byl tam takovy pekny s velikou hlavou, takze to slo pod nej
Já jsem vždy vyhodil origo kabel a dal to místo něj.
ja som natiahol + aj - az k baterke

05.01.2009, 14:12 |
kysko | Upraveno: 2009-01-05 14:13:21
Ok tak urcite nieco najdem ... Este k tej 50ke ... kadial ste ju tahali ? Ja som ju dal po lavej strane vodica pod ten cierny plast ,na ktorom su aj tesnenia dveri ,ale sem tam sa mi stane ze ten plast vyskoci ...
Ci nemate na to nejaky zlepsovak?

pod koberec a odrezat jeden z vyduchov klimy pod sedadlom vodica
pod ten plast na prahu das max reprokable