Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaky subwoofer

o Navštíveno 3660x o
o 29.12.2008, 23:05 | Alexandr.Smerda
zdravim prosim o radu chci do auta nejakej subwoofer ale nechci mit s tim praci a tak vybiram mezi aktivnima rozhoduji se mezi Pioneer TS-WX22A ty bych koupil 2 nebo Pioneer TS-WX77A chci to tak do 8000,- dik a cus

o 29.12.2008, 23:17 | Frenkie
sice lehce pres , ale slusnej aktiv [ Link ] a jeste me osobne zaujal tento a myslim ze pro tebe za prijemnou cenu [ Link ]
oba jsou zvukove velmi prijemny, teda jeste zalezi kolik mas mista
o 30.12.2008, 12:34 | Alexandr.Smerda
mam toledo II takze misto je ale myslel jsem ze bych ty aktivni co jsem psal dal na plato u zadniho okna do vnitrku auta..
o 30.12.2008, 12:50 | CarMedia.cz
to už je podstatně lepší varianta, co psal frenkie.. šel bych do toho Hifonicsu
o 30.12.2008, 12:54 | Kicker18
a jak by jsi videl pri couvani apod...?to je blbost davat to za zadni okno!
o 30.12.2008, 13:11 | Frenkie
teda osobne bych na plato sw ikdyz aktiv nedaval , jinac to pio je spis pod sedacku
o 30.12.2008, 13:24 | Big_Max
jj na plato podle mě taky blbost, ale že nevidím zadním oknem by bylo poslední, co by mě štvalo! Vždyť je spousta aut co prostě zadní okno nemá a proto máme boční zrcátka! Já bych to tam nedal spíš kvuli tomu, že v kufru je to bezpečnější a má se to kam opřít...
o 31.12.2008, 12:20 | sprath
Na plato neeeee. Pak s tím někde řuchneš a bedna ti urazí hlavu. Jestli to chceš do kabiny, tak zkus vymyslet něco spolujezdcovi pod nohy.
o 01.01.2009, 18:42 | soundshop_cz
ten Hifo hraje hezky...též bych asi volil...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.905 sekund.