Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dlouha MP3+cue

o Navštíveno 3188x o
o 30.12.2008, 14:37 | tappaja
Kdyz si stahnu nejakej setik, treba hodinovej, obcas mi sere, ze nemuzu preskakovat mezi pisnickama, tak si ho podle prilozenyho CUE souboru rozdelim na jednotlivy tracky, vse je perfektni, az na ty mezery mezi jednotlivejma pisnickama...

Dotaz zni, da se nejak domluvit vypalovacce, aby nedelala mezery?
Umi Alpine zpracovat ten CUE soubor? (umi playlist)
nebo jak byste to resili vy?

Diky

o 30.12.2008, 14:49 | Zephyr
no tak tohle je zajímavý dotaz ....
o 30.12.2008, 15:01 | Lukas T | Upraveno: 2008-12-30 15:02:25
Vypalovacce se da domluvit...treba v Neru si nastavis mezery mezi trackama, jaky chces. Default jsou 2s. Pokud teda jde o finale do AudioCD samozrejme...
o 30.12.2008, 15:01 | hifim@ni@k
Mám pocit, že přímo v Neru jde nastavit vypalování bez mezer. Nikdy jsem to nepoužil, ale mělo by to tam někde být.
o 30.12.2008, 15:02 | hifim@ni@k
Aha. Pozdě :-)
o 30.12.2008, 15:04 | koren
a) jako Lukas T
b) zkontrolovat cue, jestli neni chyba v nem
c) Alpine nebrat:-D
o 30.12.2008, 15:24 | tappaja
No, nechce se mi konvertovat MP3 do AudioCD, to da rozum... takze jedine mezery mezi MP3, otazka je, to je datovej soubor a asi ty mezery nebudou fungovat.
Ted sem vypalil adresar s jednou velkou MP3+CUE tak uvidim jestli to prehraje.

Alpine nebrat, tak kdyz mi reknes, potvrdis, ze jina znacka umi pracovat s CUE souborem a bude mit takovej zvuk, tak se tomu branit nebudu, treba.
o 30.12.2008, 16:42 | clown
MP3 mezery bude delat asi hodne veci .., neverim tomu, ze by se nejaky radio dokazalo chovat tak jako PC, co to zkusit namountovat do Deamon tools, a pak z toho udelat normos CD, pripadne DVD-Audio ?? :o) komprese tak jako tak :o)

btw.. ono se u tehle setu pozna, zda je to CD ci MP3 ??? :o))))

cim lepsi radio, tedy vyssi Alpina, tim vetsi rozdil CDDA/MP3 :o)))
o 30.12.2008, 16:48 | hifim@ni@k
Alpine a Mp3 si prý moc nerozumí. V testech nedoporučovali. Já Alpine mám, ale Mp3 ještě nepoznala, tak nevím :-)
o 30.12.2008, 16:52 | koren
mno joooo,mozna by stalo za pokus zjistit jestli jsou mezery opravdu mezery, teda cast souboru s "nulovym zvukem", nebo de facto poskozeni souboru po rozsekani.

ad alpine-je tam smajl.jinak ze by neco umelo pracovat s cue filem,nevim nevim...
o 30.12.2008, 17:16 | tappaja
Prave ze nepozna, proto to nechci konvertovat z MP3 do Audio CD. CUE soubor Alpina nepozna, ted jsem vyzkousel. Tak jeste zaexperimentuju nejak s nastavenim nera nebo kouknu do CUE jestli tam nejsou nejak delany mezery (rozdeluju to v MP3 direct cut, mozna i tam by mohlo neco byt)

Kdyz to posloucham, vetsinou to posloucham cely, ale obcas se mi stane, ze do neceho drbnu a pretacej pak mix na 35 minutu:o)
o 30.12.2008, 17:21 | koren
zkus ten cue splitter co jsem kdysi posilal(jestli mne pamet neklame)
o 30.12.2008, 17:35 | tappaja
Tak jsem zkusil CUE splitter, vytvoril mi i playlist, tak to pak smahnu a zitra vyzkousim. Dik za tip Tome, na to sem uplne zapomnel...
o 30.12.2008, 17:42 | koren
nz,kdyby se nezadarilo tak to jeste poresime
o 30.12.2008, 21:12 | tappaja
OK, parada. Jeste dejme tomu, ze me vic stve kdyz to mam v telefonu v celku, to je teprve motani. A kazda pauza skoro pokazdy neprijemne lupne, proste vlastnost SE telefonu.
o 03.01.2009, 12:55 | Klobouk
no kombinace 9887 + Iphone naprosto v pohode,a ani posouvani me nejak netrapi,na iphonu je to casovy soupatko celkem velky i na pouziti za jizdy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3429 sekund.