Navštíveno 3473x

Chtel bych se zeptat jestli uz nekdo menil repro ve fabii II?Jak rozdelat dvere v predu i zadu,jakym repro je nahradit ,co vse budu potrebovat nejake ramecky apod.Jeste bych chtel namontovat nejake 2din dvd radio ale nevim jake staci nejake obycejne ale aby slusne hralo.Napr tohle mate nekdo s timto zkusenost?
[ Link ]

31.12.2008, 17:00 |
party_boy | Upraveno: 2008-12-31 17:00:26
Noname šitky nebrat. Nedávno se tu dost tyhle věci řešily. Hádal jsem se tady s jednim člověkem o tom, že tyhle levný DVD jsou na úkor kvality. Za pár týdnů ho tady snad chtěl udat (proč asi :-)). Zvuk bejvá nic moc, obraz taky žádná sláva a často se s tim lítá po servisech. Jestli chceš trchu slušnější DVD, raději si připlať. Jen tak bych špínu na tyhle dvdčka neházel, ale kámoš ho měl a fakt bída a pak si stačí přečíst nějaký zkušenosti majitelů.
taky mam Noname 1 din a muzu rict ze obraz je fakt dobrej ale zvuk asi tak dobrej jak na alpine 9887 ne.Pokud jsi normalni typos na hudbu tak to staci.ja to mam nejakou dobu a jsem spokojen ale zacina se mi hodne tocit pioneer P88RS to je prava supa do auta:o)
Nebo kdyby se nekdo nasel kdo by chtel prodat nejake znackove za rozumnou cenu tak at se hlasi.
co rikate na tohle
[ Link ] a jakou zancku repro by jste mi doporucili?
Pokud se budeš pak zbavovat těch origo repro tak mi napiš na icq nebo mail ;)
asi bych spíš volil 2 DIN od Panasonicu...je to předsi jen značka.Osobně jsem jich i dost namontoval a vždy spokojenost a cena je v současnosti velmi příznivá. Viz www pod nickem.
Co rikate na tenhle model?Mate nejake zkusenosti?
[ Link ]
Dával jsem ho zrovna do Octávie 2 a za ty peníze není špatný.
[ Link ]
hifim@ni@k: +15 u OII se dá najít v pojistkovce nebo u zapalovače....spínání pro zesik použiješ z rádia (modrý nebo modrobílý káblík).
....koukal jsem a četl tvůj link....
Jj. Těch spínaných +12 z klimatroniku jsem tak řešil ještě pro origo rádio a už se mi to nechtělo předělávat :-)
Co budu potrebovat k zapojeni toho panasonicu do FII pripadne existuje nejaka redukce na maxidot?
Co rikate ny tyto reproduktory?Mate s nimi nejake zkusenosti?
[ Link ]
Ve své cenové třídě jsou hodně chválené tyto:
[ Link ] S těmito JBL ti neporadim, ale zas JBL je už nějaká značka a má nějakou svou tradici, takže s tou také chybu neuděláš.
Dneska děláme Fabii II , přední repra, vytlumit,rádio.. je to bez přípravy
Tak pak poslete nejake foto.Co tam davate za repro?Chtel bych neco v jedne znacce repro a zesik a pak kdyz tak SW pozdeji.Repro do ceny kolem 2500 to nej co se da za tu cenu sehnat.Kdyz tak poradte a navrhnete co by balo nej.Radio nejake 2DIN DVD. Diky moc