Navštíveno 4405x

PROSIM O RADU POTREBUJI DAT DO SKODA FABIA COMBI KOMPLET HUDBU DO ZAD CAST 2X REPRO NA PRIPRAVENE MRIZE NA ZADEK +TUBU + ZESIK POTREBUJI NAVOD JAK TO SPACHAT FOTO PROSIM NEBO PLANEK --AMATER-- DEKUJI VSEM CO MI NECO POSLOU

Tak nevím jestli ti to tu vypisovat a nebo tě odkázat na vyhledávač.
Do jaké ceny,co posloucháš? O rádiu nepíšeš, to máš? Jaké? Trošku dopln info.
Tak nevím jestli ti to tu vypisovat a nebo tě odkázat na vyhledávač.
Do jaké ceny,co posloucháš? O rádiu nepíšeš, to máš? Jaké? Trošku dopln info.
asi jako collin, chce to víc informací.. Případně se mě ozvi na ICQ 306011919, máme toho hodně skladem, takže bychom mohli rovnou něco vybrat a poslat.. Můžu ti poslat i schéma zapojení a kompletně probrat problematiku..
MAM TUBU MAC AUDIO MP TUBE30 280 Wt rms 480 wat max vykon zesilovac mac audio mpx 4500 1200w 4 kanal 2x 3x 4x 2x500 zad repro power bass 4x6 ovalne koaxialni autoreproduktory skoda symhony na cd do fabie potrebuji jeno navod jak tam dat zad repro a komplet kabele na tubu zad repro zesik a jake kable navod dekuji
No hned na začátku ti poradím.. kup jiné rádio. Tady budeš řešit problémy s High-low převodníky, špatnou ovladatelnost subwooferu atd.. Na tohle by ti stačil bohatě i tento Panasonic, co je v akci:
[ Link ]
Tak jako Revilo, vyměnit rádio. i když podle mého ten Panasonic z odkazu vypadá jako nějaké levné šumítko. Sencor,aiwa apod. tímto samo neříkám že hraje špatně.. Pokud by jsi se rozhodl rádio měnit tak jde zase jen o cenu a pak už ti tu prodejci naháží odkazy a vybereš.
Ahoj.Taky mi můžes napsat,dělal jsem si taky fabku v kombajnu:-)
to collin: To levné šumítko původně stálo 8t. :-) Že je cena taková, jaká je jen o akci..
Collin:mám to šumítko:-) ve felině.Za ty peníze velice dobré rádio.Spousta možností nastavení,dálka v balení..pokud si na to někdo potrpí:-)Tímto ho samozřejmě nechci vychválit do nebe,má taky své chyby jako třeba absence USB:-(
panove dekuji vam moc ale potrebuji to zapojit planek nebo nakou fotecku vubec nechapu jak se dostanu na zad.. repro jk to sundam --plasty --
Kluci vy jste si to špatně přečetli... Napsal jsem že to vypadá jak šumítko ne že to tak je. Takže si to co jsem napsal přečtěte ještě jednou, a celé ;-)
Kudrnac:Plasty sundáš jednoduše....Vyděláš roletu a na místech kde roleta drží jsou šrouby.Pak ještě pod záslepkou napravo a světlem nalevo...Pozor ať nespadnou-nenajdeš:( Pak nezbývá,než opatně zabrat směrem do kufru:)
Jo a Revilo sám sem tento kousek chtěk kupit. Někdo ho tu v bazaru prodával.. Nakonec sem ho nevzal že jde sehnat lepší rádio a pro mě hlavně duležité usb. :))
Collin:Pokud to tak podle Tebe vypadá,tak to možná nikdo nebude chtít ukrást;-)Což mi vyhovuje:)
Teda já mám pocit že sem se tu někoho dotkl. :) já si teda panel beru pořád takže jakej má desing je myslím jedno když jde o čorku.
Collin:Nedotkl...já s rád pokecám:-)
Tak to já také ;-) ale někdy i jako ted si lidi přečotu jen jedno slovo a větu přetočí.. :-D
Tak jinak...Co tím tedy básník myslel?:-)
odpověděl jsem tak, jak jsem odpověděl.. z tvého textu vyplyvá, že ten pana vypadá jak levné šumítko.. Nicméně se podívej na výbavu.. 3 páry RCA, ovládání SW atd., atd.. v dnešní době za ty prachy koupíš sice rádio s USB, ale už rozhodně v něm nebudeš mít takový potenciál, co se možnosti zapojení týče.. Tím myslím samozřejmě nové rádio..
Tímto toto končím, zasíráme zde svými diskuzemi topic, který je o něčem jiném..
Revilo: Ok tak se ještě vyjádřím já. Ano napsal jsem že vypadá tak a tak. o výbavě jsem nic nepsal a podotlk jsem tímto samo neříkám že hraje špatně.. Nebo že je vubec špatné, to bych napsal hned ale pravda by to nebyla. Mě tu nemusíš vypisovat co má. Já chtěl kupovat tak znám. Napsal jsem jen muj názor že mě nesedí desing.
Ty voe Škodovkář poradil jako sviň.Kdyby sme ho tady neměli tak nevím co by sme si počali.:-D
Je tu někdo kdo ho nezná? :-D Srry na ot už končím.
HLEDAM NEKOHO PRO MONTAZ KABELU +ZESILOVACE+ZAD REPRO+TUBA KOMPLET KABLE NEMAM NEMAM PREDSTAVU JAKE PROSTE ??? KOMPLET ZADEK PREDEK MAM OR....MAM FABI COMBI PLZEN A OKOLI JSEM Z HRADKU U ROKYCAN DEKUJI

02.01.2009, 00:41 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2009-01-02 00:42:46
zavolej členovi pod nickem MaxxT a domluv se s ním.. myslím, že by ti to mohli udělat..
Já bych ti to udělal, ale hradec je už přeci jen docela z ruky.. Nicméně, kdyby se ti nedařilo, tak se ozvi..
Tady je na něj kontakt(Hned první)
[ Link ]
zkus Maxxe to máš v Plzni, nebo bych ti to udělal já, ale to je Sokolov :-(

02.01.2009, 09:52 |
jao01 Rad by som sa tiez opytal jednu vec mam tiez fabiu combi a potrebujem vymenit kabel z 20mm2 na 50mm2 predtym som ho tahal po pravej strane auta ine miesto som nenasiel nieje nejaka prechodka aj na lavej strane ako je baterka?
MAM PROBLEM NEMUZU SEHNA NEKOHO KDO MI DA KABELY DO SKODA FABIE COMBI KOMPLET PREDEK MAM JEDNA SE O TUBU 300mmREPRODUKTOREM VYKON RMS-MAXC 240-480W IMPEDACE 4 OH CITLIVOST 91 DB FREK.ROZSAH PRUM.330mm DALE ZESILOVAC MPX 4500 1200W 4X KANAL 2X600W MAX 4X300W MAX 2X2 40W RMS 4X 80W RMS FREKVENCE 40-300 HZ DALE POWER BAS S-462 4X6 OVALNE KOAXIALNI POTREBUJI ZAMONTOVAT NA OR..... MISTO POD SKLA DO KUFRU RADIO JE SKODA SYMHONY NA CD DO FELICIE 1 JA VIM NIC MOC ALE MNE TO STACI
kuchta: to viděl na xchatu :D

03.01.2009, 22:48 |
Jujk0 Daj si to niekomu spraviť, lebo to zle dopadne...
poooooomooooooooooooooooooccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zkoušel jsi ty kontakty?
KOUKAM NA INTERNET A NASEL SEM M+H
PLZEN TAK NEVIM SNAD SE TO POVEDE ZAJEDU TAM A U................?????
kudrnáči už si sakra vypni ten caps - to má bejt jako emo nebo co? Nebo se na to vykašli, kdo to má po tobě číst. Doufám že se najde nějakej rozumnej (M) aby to tu vyčistil.

04.01.2009, 12:56 |
MaxxT zastav se zitra u nas na prodejne v plzni, slovanska 117 a 100% to vymyslime. jsme tam 10-12,13-18
JA PSAL NA VOSEK A PREJ TAM MAJ JENOM SKLAD TAK DELAJ COLINE DEKUJI I TOBE MOC