Navštíveno 3451x

tohle me tady zustalo... kdyz jsem pucil jednou hifikovy prachy. Chci se zeptat jakou to ma hodnotu?! Ja nemam tuseni, byly v aute jen na zkousku, papiry k tomu nemam zadny. Diky za info

a pak k tomu jeste tahle tuba... bylo to zasazeny v ni repraky "naproti" nevim ale jestli to byl nesmysl?!

02.01.2009, 23:38 |
hoff možná bych měl zájem, pokud se jich budeš chtít zbavit - hod mi lepší foto na maila, lepčí rozlišení a at to je čitelnější
jinak tuba je k prdu - hodnota nula nic, takže jen za ty repro. . . . ale záleží na typu, nu a jestli je to dohledatelný model

03.01.2009, 10:31 |
jao01 Su to asi tieto P1S48 je tam aj cena za nove
[ Link ]
jao01 : jo to vypadá že to sou oni 20 cm woofery, nyní mají hodnotu bych řekl tak 1000-1500 kč za kus podle stavu, stáří, záruky atd...
jinak tuba k ničemu, někomu dej zadarmo nebo zkus na aukro :-)

03.01.2009, 17:23 |
jao01 Aj mne sa zda ze cena 1500kč za kus je tak akurat.

03.01.2009, 17:43 |
hoff Jojo asi taknejak by ta cena sedela. . . . Ale pri dodrzeni doporucene ozvucnice zahrajou urcite statecne, takze zadny ksunt to nebude :-)
ty rockfordy sou perfektní repra na to že to sou 20cm umí i pěkně nakopat do zad osobně sem je měl,ale vyžadujou hodně silny a kvalitní zesilovač
P1 je uplnej RF zaklad, P2 hraje vyrazne lepe, P3 je uzasna, pomer vykon cena je bych rekl nejlepsi, T1 dobra ale osobne bych radeji P2, T2 je pro cernochy :-)