Navštíveno 4402x

04.01.2009, 18:53 |
kamil306 | Upraveno: 2009-01-04 18:54:39
Z důvodu neexistujícího kvalitního 2DIN rádia (dotykovku jsem nechtěl) mi zůstala druhá šachta volná...čím ji zamaskovat? nechci záslepku, odkládací díru v krajním případě...alpine dělá třeba šuplík pro ipod, ale takovou dardu za to nedám...nemáte někdo tip co tam? Díky.

04.01.2009, 19:06 |
ruffrider | Upraveno: 2009-01-04 19:07:38
a do jakého auta?
VW group maj pod jednodinovým rádiem takovou přihrádku - ta by měla bejt za pár šlupek.
nevím,ale myslím že 2 DINky od kenwoodu jsou dostatečně kvalitní
[ Link ] [ Link ]

04.01.2009, 19:35 |
koren changer
Je to p307cc.
Luke: jakej?
Koren: neznam changer do 1Din, krome origo peugeot. Radio je Jvc.
Kenwood dostatecne kvalitni neni, podle parametru je to stredni trida.
A dvd uz tam je, ale stejne to nepouzivam..

04.01.2009, 19:53 |
koren jvc bohuzel, blau, vdo a mozna jeste nekdo delal
slusny 2din existuje ale jen cd verze treba u alpiny ,ale da se sehnat jen na ebayi jsou to vetsinou japan verze
koren: no pro peugeot to dělá blaupunkt:-)
pepe: a jaký je označení? I když mě alpiny moc nesedí kvůli výškám.
to by si musel hledat obcas to je na ebay v anglii
no treba prave vzpominana alpina procak ma jednodinovy ovladac (PXA-H700)
jo /// ma rux a tim to jde taky zaplacnout
o něm taky vím, ale k tomu je potřeba alpina, drahej procák a beztak by ta alpina už ten procák uměla ovládat sama:-)
nebál bych se tam nechat tu záslepku, popřípadě ji povrchově upravit a do ní si můžeš dát vypínače na cokoliv.Já tam mám vypínač na monitor,2xzes, anténa.Pod každým ještě LED.
co třeba sehnat carbonovou destičku a upravit ji k obrazui svému?
na co destičku? karbon by mi tam sednul jak pěst na oko...středovej panel je světle stříbrnej:-)
zephyr - na co ty vypínače máš? Má to velkej klidovej odběr?

06.01.2009, 19:30 |
swep kamil: uprav si palubku tak aby si mel jen 1DIN diru pro radio :) a nemusis resit suplik ani nic jineho, radio umistis tak aby bylo vprostred 2DIN prostoru a shora i zespodu to treba dolaminujes bude to decentni a nebude to vypadat blbe, a v EMMA SQ sou za to body navic, teda podle pravidel 08
kamil306> dyť to mám rozepsané v tom přízpěvku. A odběr tam asi nebude, páč spínaných 12V je k dispozici až po zapnutí rádia (zesíky + anténa) Monitor je napájen sice z BAT ale i tak je vlastně odpojený a LED svítí jen jako signalizace že je spotřebič zapnutý.....
Fotka je blbá a už je to i předělané, ale pro ilustraci stačí

swep: to bych musel uříznout tu středovou lištu a to se mi moc nechce, ale napadlo mě to taky...bylo by to asi nejrozumější
zephyr: já to pochopil, ale ptal jsem se na smysl těch vypínačů...nenapadá mě proč bych měl vypínat zesilovač, když to za mě udělá rádio...jedno bez druhýho je stejně k ničemu..

06.01.2009, 23:20 |
koren ad tema ze neexistuje kvalitni 2din...

06.01.2009, 23:21 |
koren kombinace hu a changer

06.01.2009, 23:26 |
koren panasonic

no třeba když vezu v autě malého synka, tak jednoduše vypnu basák vypínačem pod rádiem a nemusím hledat v menu nastaveni sw....
Nebo ještě možnost- výběr CB radiostanice dle rozměru tvého ,,kaslíku"
koren: no já myslel pro normální lidi...
zephyr: ok, já na to mám remote...i když třeba alpina to má krásně na jedno stisknutí.
drakulec: tohle je pro mě na nic a plnilo by to opravdu jen funkci vyplnění díry:-)

11.01.2009, 19:50 |
Zephyr | Upraveno: 2009-01-11 19:52:19
kamil306> myslím že si nerozumíme.. Samozřejmě že ten vypínač ovládá REM. Nemyslel sis doufám že tím spínám +12V...... :-)
Ale protože mám dva zesíky tak mám možnost si třeba ty basy vypnout tím že vypnu jednoduše zes. Myslím si že PIO 88RS II je doooooost dobrá HU ale jednotlivé zesíky vypínat neumí :-)
omlouvám se, já to blbě napsal, měl jsem namysli dálku k zesu;-)
ok :-))
tak mě napadlo že bys do toho mohl dát tu dálku :-)