Navštíveno 3369x

04.01.2009, 21:01 |
Tarrance | Upraveno: 2009-01-04 21:03:02
Ahoj. Potřeboval bych poradit s výběrem zesilovače. Měl by to být 4 kanál nebo 2+1. Prostě něco, co by utáhlo repro vpředu plus subwoofer.
Zatím co jsem vybíral, tak mě zaujal
[ Link ] ,
[ Link ] a
[ Link ] .
Zajímal by mě taky rozdíl mezi těma Rodekama a nebráním se i jinejm alternativám ve stejné cenové hladině.
Měl by jsi doplnit jaké máš repro+sw.
repro ani sw zatím není žádné ... teda repro je, ale to pujde v nejbližší době z auta, protože je snad ještě původní
No já na podobný už koukal :-) ale nejdřív si počkám na názory kolem toho Rodeka, jak jsem dával odkaz nahoře.
Osobně bych začal přesně z druhé strany..
Zkus nejprve vybrat kompa a woofer, a podle toho se dá diskutovat o zesilovači.. Případně nahoď, co by jsi na ten zes chtěl zapojit..
mam helixDB4, aj ked m65w rms na kanal ale je zvukovo lepsie urcite jak nejaky napr. crunch alebo magnat
db: Určitě lepší jak Crunch? Měl jsi?? Já ano a jsem spokojen po zvukové stránce. A neslyšel jsem jen jeden od Crunch.
collin: crunch jako autotek.. mel si spis nejaky jiny? dls,u-dimm,mbq?
collin: a ty jsi měl Helix? V tomto případě musím souhasit s db-marek.. pro Crunch mluví cena, ale po zvukové stránce bych šel do něčeho jiného.. V sestavě za 60t bych také viděl spíše Helix, DLS, Hifonics, SoundStream atd..
Helix je fajn, ale cena je trochu mimo. Opravdu nikdo nemá zkušenosti s tim Rodekem? ... kvalita zvuku atd. Netvrdim že nechci novej zes, ale radši vemu něco jetýho a kvalitnejšího, než novýho z nižší třídy. Jak jsem už naznačoval, tak cena by měla bejt do 4t.
Jestli chceš něco jetýho a kvalitnějšího, tak se koukni na 4kanál Emphaser do mojí dražby. Rodeka jsem měl tuto řadu ale 6ti kanál a řekl bych že za ty prachy hrál dobře, ostatní jsem neslyšel tak nemůžu srovnávat
revilo: Helix jsem měl chvílu DB 1000.1. Jinak žádný. Já je tu nesrovnávám jen sem se ptal jestli měl či ne. Mě se zvukově za takové peníze líbí.
Petr TP: Už jsem koukal, ale počkám si až na závěr dražby, protože teď přihazovat, to je jak lejt olej do ohně ;-)
OK, já si taky počkám :))