Navštíveno 3134x

04.01.2009, 22:37 |
COOLDA | Upraveno: 2009-01-04 22:47:49
Ahoj všichni potreboval bych poradit s kompletním výběrem repro do mého passata...tj. kompa, SW, radio, zesíky, atd. tlumení je samozřejmí.. zatím jsem nic nekupoval pač se moc nevyznám..za hudební styl posloucham převážně tekno (rychlé basy) takže by to chtělo nejaký svižný SW..cena celé sestavy by se mela vejít max. do 60 000Kč..a hlavní mé prání je aby to aspon trošku hrálo.. diky za vaše příspevky

04.01.2009, 22:54 |
Augi Cenovej strop je pohodovej, tak poptej místní prodejce (viz bannery napravo).
Možností je spousta...
Tak tak jako Augi.. Stačí si vybrat.

04.01.2009, 23:34 |
MaxxT COOLDA: odkud ses?
passat je celkem široký pojem.. :-) Jaký je to model? Když tak se ozvi na ICQ 306011919.. probereme to a 100% něco vybereme..

04.01.2009, 23:36 |
DaveX Alespoň trošku hrálo za 60 000 :D to je velmi skromné přání, trochu přitlač, za 60 000 toho moc neseženeš :D
sry za OT :P
DaveX: To myslíš vážně jako??? Za 60t udělá krásnou muziku...

04.01.2009, 23:42 |
DaveX samože né :)
Já podle smajla Deva pochopil.
pokud jsi z prahy klidne se zastav
www.extrem-audio.cz
Možností je více než dost, chtělo by upřesnit odkud jsi, pokud by jsis to dělal poprvé a sám, tak bych doporučil určitě bud firmu nebo šikovnho a zběhlého kamaráda, výsledek na popvé by byl nevalný, je zapotřebí určiětě k tomu aby to nějak hrálo a lot of know-how
coolda: za 60 000 kč uděláš takovou muziku do káry že si můžeš dělat svoje teknopárty :-) jinak já taky občas poslouchám tekno ale spíš dnb. jo ten subáč a zesilovač k němu by to chtělo pořádně výkonej at to trochu zatlačí, doporučoval bych například značky : Hifonics, GroundZero, RockfordFosgate ...
za 60.000Kč si myslím, že bude krásná sestava, ale jako všichni napiš odkud jsi a podle toho si pak vybírej, já bych ti to taky mohl udělat, a mám taky passata, takže vím kde co jak a proč ;-)
tak abych upřesnil zatím nekupuji píši jen orientačně a byl bych rád kdyby jste mi třeba sem dali odkaz na různé komponenty té sestavy. myslím si že to hlavní jsem napsal tot hudební styl a každý správný hifík by mel asi vědět co a jak..
no to jsem teď zvědavý, kdo ti co nabídne.. ten typ passata je docela důležitá informace.. přeci jen se modelové řady od sebe liší..
coolda: když máš tolik peněz tak zajed do montážní dílny a nech si to komplet namontovat od profíků a na místě si i vybereš komponenty....
ok passat B5 sedan.. sice mam tolik penez jak tedy pises, ale chtel bych vedet co a jak za tu cenu dostanu chci totiz co nejvykonnejsi a nejkvalitnejsi komponenty v te cenove relaci a urcite je lepsi mit vice nabidek od vice lidi pac vic hlav vic vi..
DLS A6, DLS A4, Morel Dotech Ovation, Pioneer P88RS, woofer JL. Aktiv. Jen pokus když nikdo nic :-)
coolda> ides na to ako vsetci "novacikovia"
montaz a odladenie je dolezitejsie ako ktore konkretne kompa a zosik mas....
Tam je dolezita minimalne pomoc alebo lepsie priamo montaz u niekoho, kto to vie. Lebo zo 60k treba dat min 10k za instalacny material, a ak ti to za 10k niekto poriadne urobi, tak budes ovela viac spokojny ako dat 60k za komponenty a odflaknut to doma na kolene :-)
to je jak s tou retazou... najslabsie ohnivko si momentalne ty a tvoj vyber, ak nemas skusenosti a trafis na toho nespravneho, takmas smolu.
len podla papiera nevyberies dobre, lebo papier znesie vsetko, najlepsie keby si pocul niekolko zostav za podobnu sumu aby si si spravil prehlad co a ako...
napr. doporucujem kupit jazdene zosiky "dobrych znaciek", to by nemal byt problem a miesto noveho "entry level made in china" si kupis nejaky slusny zos, ktory bude hrat aj mnoho rokov po zaruke....