Navštíveno 2938x

poradte prosim jak by se mel zapojit woofer magnat xtc 380 kdyz ma 2x3ohm?zapojim to na zesilovac macaudio Fearless 1000?
dekuju
Nechci plkat, tak ať mě raději někdo opraví, ale dle mého by to šlo. Někdo měl zapojenej na tomto zesilovači na 1ohm sonica 15ku (tušim, že si řiká perfect), což zesilovač v tomto nepracuje. Po zahřátí jel bez problému jelikož narostl odpor s růstající teplotou, ale když to osolil za studena, tak šel zesilovač do protectu. Ten magnat by šel zapojit na 1.5ohm což by neměl bejt takovej problém a mělo by to chodit líp než na 1ohm jak už jsem zmiňoval. Zapojovat to do série na 6 ohm je to totiž dle mého škoda.
Ale jak řikám, buď to někdo vyvraťte nebo potvrďte :-)
No vubec bych to nezapojoval.Když Magnata zapojíš paralelně tak výsledná impedance bude 1.5ohm a Mac Audio je stabilní pouze do 2ohm.Poohlídnul bych se po monobloku kterej je stabilní do 1 ohmu.
Party_boy:Byl si rychlejší:-D

05.01.2009, 22:51 |
party_boy | Upraveno: 2009-01-05 22:57:27
O kousek :-) Já vim, že tu totiž měl někdo zapojenej na tom sonica právě na 1ohm. A normálně s tim hrál. Ale i přes to bych volil raději jinej zesík nebo woofer?

08.01.2009, 14:52 |
Mááša party_boy: máš pravdu... byl to P3RF3KT, zesik na konci léta shořel i s rádiem :D
1,5Ohm by neměl bejt problém.. navíc 1,5 tam stejně mít nebudeš :) ale celkově s Fearlessem nemám nejlepší zkušenosti.... buď mrkni na schopnej 2kanál nebo mono stabilní na 1Ohm.. popř. výměna basáku!