Navštíveno 3247x

[ Link ] [ Link ] [ Link ] Ma niekto skusenost???
Pouzil by som to ako dalsiu vrstvu na platy na vonakjsom plechu dvery....

07.01.2009, 09:51 |
mendo Daj este jednu vrstvu extremu
Pozeral som tvoju montaz a pouzil si aj pastu brax...
je to dobra volba na dotlmenie?
Totiz na vonkajsom plechu mam tlmenie asfaltakmi ale je to slabe.Uvazujem ci by tomu nepomohla jedna vrtva braxu na to pripadne nieco ine ...

07.01.2009, 11:15 |
mendo na vonkajsich dverach mam aj ja asvaltaky, vtedy nic ine nebolo. daj tam este vrstvu extremu, budes mat menej piplacky ako s braxom
Já použil také bitumen. Nařezaný na cca. 12x12cm a lepený s přesahem přes sebe a tuhost se mi zdá dostatečná.

cize prelepit dynamatom?a staci povodny plat odmastit technickym benzinom,pripadne zdrsnit?...aby to nahodou po nejakej dobe neslo dole...a miesta kam nedostanem plat?
body950som daval ale to je na nic,ten brax prip. ine..oplati sa to?

07.01.2009, 22:18 |
Augi Podle me je pasta pres platy nesmysl.
Pasta Ti vytvrdne jako sutr zatimco platy poradnou nejakou pruznost maji - v tom je zasadni rozdil.
Ja mam v prednich dverich asi 1cm vrstvu braxu na vnejsim plechu a cca 0,5cm na vnitrnim (vnitrni je totiz mnohem vic profilovanej, takze ma sam o sobe uchazejici tuhost).
Takze bud jedno nebo druhe, kombinovat nikoliv - tot nazor za me.
jedna sa o to ci zvysim tuhost vonkajsieho plechu i ked je tam uz vrstva asfaltaku...aby som ho nemusel ztrhavat.

07.01.2009, 23:43 |
Augi Jak jsem napsal, nekombinovat, tedy pouze dalsi platy.
Někde někdo psal, že Brax apod. dobře drží na hliníku. Tzn. pláty s AL folii a ně prý je to OK. Sám zkušenost nemám. Zatím.
Ja bych zase klidne kombinoval, prvni vrstva napr. Dynamat (tlumi vibrace) a potom Brax (na zpevneni) takhle to mam ja a pohoda, Brax drzi snad na vsem...
bral bych to i trochu z praktické stránky - co když budeš potřebovat to dát pryč? Někteří tu dávali prvně brax a na to dynamat...osobně bych dal raději dva pláty na sebe, než to zalejt braxem. A taky se zamyslel nad váhou dveří..
Vaha je v klidu, na 1dvere cca. 1m2 Dynamatu 2kg + 2kg nevyschleho Braxu.
2kg+2kg na jedny dvere?tu pisu ze 1,5kg na dvoje pi hrubke 3mm...ak to pouzijem len na vonkajsi plech bude stacit 1,5kg?
Me to prijde hodne malo a taky v rukavicich pres ty male otvory ve vnejsim plechu se nanasi pomerne spatne 3mm rovnomerna vrstva, taky jsou ruzne veliky dvere, kdyz jsem delal do coupe tak je to docela znat... dal bych aspon 1,5kg na jedny.