Navštíveno 3686x

Jak mám zapojit subwoofer přez zadní repro?Děkuji
Pokud to dobře chápu, tak chceš dát woofer na zadní reproduktory a ještě přes rádio? Na tenhle bastl se vykašli. Woofer se bude sotva hejbat.

07.01.2009, 15:11 |
DaveX pokud máš i zes tak se to zapojuje přes HIGH INPUT nebo tak nějak.
Otázkou je, jestli to vůbec něco takovýho má, ale to je těžký, když ani nenapíše jak si to představuje. Borec ve škatuli měl normál nějaký 4 repráky na rádiu a ještě na jeden šoupl woofer od ravelandu do série a divil se, že mu to nehraje. Takže přes zadní repro je docela širokej pojem.
chci si koupit aktivní woofer Magnat kterej má i Hight input.5eším to takhle protože mám origo navigaci s rádiem a měnit se mi to fakt nechce.S ničím takovým nemám zkušenosti tak se radši ptám.Mám 2xrepro vpředu + výšky a 2x vzadu,tak že bych vzal signál z těch zadních a nějak to tam zkusil vymyslet
A to origo rádio nemá RCA OUT?
no ono je taky důležité jestli tá aktivka kterou chceš dát má i připojení z repro nebo pouze přes signály?

07.01.2009, 20:23 |
DaveX Ali: on napsal že ten woofer má high input.
a nějak jsem přehlídl to se omlouvám
Zephyr-nemá a nevím jak je to s rádiema ostatních automobilek .)
Tak co,má to smysl?Chtěl bych to ale kdyby to stálo za prd tak je top k ničemu :(
woofer je to Magnat Active reflex 300a
Normálně to napojíš z těch zadních. Ty bych prostě odpojil a zapojil je přes high vstupy do toho wooferu. Kvalitativně je to horší řešení, ale co se dá dělat.

08.01.2009, 23:38 |
DaveX Jako tam jde především o ten signál ne? Kvalitnější budou určo RCA kabely. Zkus zjistit jestli má to rádio OUT to by asi bylo nej. Kabely signálové koupíš tady v bazaru za pár piv :)
díval jsem se a žádnej výstup to nemá :(
jediný řešení je vzít to z nějakýho repro