Navštíveno 3768x

Zdravim vas vsechny.Vzdy kdyz potrebuji radu tak se obratim rad na vas:o)Potrebuji poradit.Budu kupovat v pondeli radio ale nevim jake?Pioneer a nebo Alpinu?Urcite na Aktiv ale nevim ktere?Ja se docela priklanim na Pioneera.
tohle je věčný boj.. :-) Já jsem pro Alpine.. Ale za chvíli přijde Escudo "unalpiňák" a ten bude pro Pio.. co člověk, to jiné ucho a každému sedí něco jiného..
Ja jsem slysel ALpinu a hodne me nabudila ale co ten Pioneer ten jsem jeste neslysel?
Alpinu bych nevzal.Když pominu výšky,to muže být ušima,tak hlavní výtka je k ovládání.Prostě víc čudlíků tam být nemohlo zdá se :))))
A Pincek je navíc hliníkovej.....ja bych volil pincka :)
já bych byl taky pro alpinu :)
taky ted beru RS (jako odpoved staci :-) )
Uvadejte prosim proc Alpinu nebo Pioneera.DIk moc.
Já jsem pro Pio. Kámoš má 9887, Pio se mi lépe ovládá a nevypadá jak vánoční stromeček :-) Z hlediska zvuku to nemůžu posoudit, protože máme každej v autě jiný komponenty...
Pioneer...mam 88ku a full spokojnost...ovladanie,vzhlad aj zvuk je super.Ma to meraci mikrofon uz v baleni takze nemusis nic dokupovat a more nastaveni i 2w aktivu...
I ked som chcel alpinu87 som rad ze som zobral pio..
jako Revilo, takže já jsem pro pio a můj hlas je za 3 :o))))))
tady je jeden subjektivní kec
[ Link ] přičemž podlě mě byla 9855 o něco poctivější než 9887

08.01.2009, 13:06 |
pepe689 | Upraveno: 2009-01-08 13:07:32
ja mam rad /// ale tuhle bych nechtel ani zadara !pro me kdyz /// 35,33,15,13,7998 hlavne maji motor.panely a ne tuhle socialni atrapu xploda
nevite na jake strance je nejlevnejsi Pioneer??Ja nasel na Ahifi za 11500kc.

08.01.2009, 13:26 |
MaxxT pio :-)
mel jsem 9855r ted 88rsII a kdybych se mel rozhodovat znovu tak RSII :)))
pio se mi libi vic zvukove, na ovladani pia jsem si uz zvykl asi, jinak alpine 9855 byla taky super :))))

08.01.2009, 15:22 |
mendo radsej 9812 ako 9887, casy ,kedy A vyrabalo slusne radia su uz davno prec.....
kazdemu sa ale nieco ine paci. Treba si vyskusat obe radia ktore ti bude lepsie vyhovovat. ( mal som obe radia )

08.01.2009, 21:02 |
Beda Pio, celkove se mi libi

08.01.2009, 21:05 |
trlon Poslouchal jsem oboje.
Mněl jsem alpinu i pio ale v niší serii ale obě značky stejně kvalitní.
Alpine!!!!
Nic jinýho bych už nechtěl
asi to chce zkusit, na každou sestavu sedne líp něco jinýho..měl jsem 86ku a výšky byly zbytečně ostrý.
A jinak bych ti doporučil raději 86ku s procákem než 87;-)
hlavne jsi nenapsal jaky je zbytek sestavy a co poslouchas :-)
já za sebe JVC:-) jsem s tím spokojenější než s 86kou...
repro DLS R6A+4kanal CA41 A subwoofer DLS MW 12D v aktivu+monoCAD15.

08.01.2009, 23:16 |
-gregi- | Upraveno: 2009-01-08 23:17:23
-mendo- casy kedy vyrabali vsetky znacky kvalitne radia(za normalne prachy) su prec....

09.01.2009, 03:20 |
Sodom Já budu brát taky88rs,páč na aktiv Cla ted nic slušnýho nedělá:-(

09.01.2009, 07:35 |
mendo Pioneer kym neprislo 88rs malo len delfinikove radia s nic moc zvukom. Alpine bol vtedy niekde inde zo zvukom (aj z cenou) po modele 9835 to slo uz dole vodou. Nepodarok 9855 s lystou, ktore uz bolo kazove a ktomu dost sumelo, 9887 uz len dokazalo akou cestou pojdu.
pioneer naopak spravilo vypracovanim a zvukom v tej triede super radio a este za prijatelnu cenu, ktore dovtedy chybalo
(referencne modely neriesim,len obyc. HU)
treba si okusit niekde obe radia lebo tieto vojny 88 vs. 9887 nikdy neskoncia. kazdy si bude obhajovat to svoje radio ,ktore ma (predava) predsa nepojde proi sebe. Pouzival som obe radia dost dlho a momentalne nemam snich ziadne tak je moj nazor objektivnejsi ako niekto kto to len niekde cital, si myslim

09.01.2009, 10:29 |
TROY PIO ;)
Sice kosmickej design,ale za mě dobrý
ja osobne bych si vybral Pio, sice jsem o alpine taky premyslel, ale to pio se mi jaksi libi vic.
Vybava - musis si vybrat co sam preferujes
Zvuk - viz. Escudo
U alpiny mi neco chybi (ale presne nevim co) na to ze je to vrcholnej model
hifim@ni@k joo koukal jsem ale je to vystavni kousek:o(
frenky: vrcholnej model je F1 Status :-)
daval jsme uz 9887 v aktivu a nemyslim si ze je to spatny radio, ma spoustu nastaveni, pekny ovladani, libivej design a fajn zvuk
clarion 778 dobrej zvuk ale to ovladani horsi, sileny jak se hejbe celym panelem
pio 88, mel jsem a jsem asi jedinej koho to neoslovilo, neutralni zvuk, docela peknej design ale ovladani nic moc tim ze ma malo tlacitek
meli jsme kompa DLS, zesik DLS, sw DLS na Alpine 9813 a zvuk hodne slusnej, celou sezonu jsme sbirali pohary na EMMA
100 lidi 100 nazoru, chce to zkusik co komu vyhovuje
kral007 jasny F1 je na vrcholu, ale v tom rozlozeni modelu Alpine proste beru 9887 jako "vrcholnej" a F1 je jeste vys.bohuzel F1 status sem neslysel, ale myslim ze porovnavat s 9887 je podle me asi jako porovnavat 9887 s 9874. kdyztak ty mas zkusenosti z obojim, mohl bys mi na mejl hodit tve porovnani. priste hodim radej uvozovky :))
nejlepsi je stejne zkusit propujcit oba dva modely (pokud je kde tade) a otestnou na sve sestave, pac klidne muzes zjistit ze ti ani jedno nesedi tak jak sis predstavoval ci naopak vyberes jedno a nekde uslysis to druhe a reknes si proc jsem radej nevzal to
F1 jsme montovali vcetne F1 procesoru, pokud by sis to chtel poslechnout na 3way berilliich tak se muzes stavit v chomutove
tak mam koupeno pioneera88rs