Navštíveno 3627x

11.01.2009, 08:31 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-01-11 08:34:16
Chtel bych se zeptat jestli lze skloubit tenhle zesik
[ Link ] jedna se o ten 1003N
tady s timhle woofrem
[ Link ] a co bude lepsi, BR nebo uzavrenka na Hip-Hop a neger hudbu?
ten sw by si zaslouzil vic nez by mu dal ten mono co si hodil link
dej si na to kvalitnější zes je jich na bazaru spousty
jako Midnite, nevyužiješ zatížení SW, doporučené ozvučnice dle výrobce 17-26L uzavřená, 20-32L bassreflex, jednocívka i dvoucívka
Ten monoblok od panasonica nemá ani těch 350, ale pouhých 240 do 4 ohmů. Toho hertze je na něj veliká škoda.
Tak jakej zesik by ste doporucily?
cokoli nad 600W RMS při 4 Ohm.
A jaky nejlepe, konkretne.
no tak to se vše odvíjí od ceny tak nemá smysl ti tady vypisovat 1000 výrobků
Ja mel spis na mysli, ktera znacka by byla nejlepsi pro ten woofer. Nebo je to jedno jestli to budu krmit taky hertzem nebo necim jinym. Kdyz jsem bral tan woofer tak mi borec rekl at si dam pozor na zesik, ze je hodne nachylny na to cim to bodu krmit a doporucil mi ten panasonic, ale to se mi na to, ze jsem celkem laik nezda a proto jsem vznesl ten dotaz.
Tak za to bych prodejci natáhnul pár facek
co třeba něco takového
[ Link ]
Koukám, že někteří prodejci jsou fakt slušní šulini.
Prodejce je slušnej borec... :-DD
Co třeba
[ Link ]
No borec o tom vedel asi jeste min nez ja :o)
Ja kukal po tomhle
[ Link ] muze byt?
Tak ten Helix by určitě nebyl špatný.
jo ten helix bych ti taky odkýval :-)

11.01.2009, 13:48 |
Mááša jasná volba :)
Helix je určitě v pohodě, v tvém případě bych se případně nebál ani kvaltiního 2ch zesilovače. Například SoundStream TR2200 by byl také v pohodě a cenové dostupnější
[ Link ]
To je mi nahodicka, mam HX300D v closed 29,5l a posloucham z 95% negry =o) Krmil jsem ho Helixem HXA1000QX 600W 2ohmy a nebylo to nic moc, dost se to zlepsilo vymenou tlumeni za ANS, ale porad to nebylo ono, ted Alphasonik
[ Link ] jede na cca. 1,2kW a je to supr, krasnej presnej bass =o) Jestli zesik s 600W tak bych spis zkusil BR.
A jeste dotaz: jak je lepsi dat woofer do bedny, kosem dovnitr nebo ven?
za mne košem do vnitř i kdyby byl koš pozlaceny vyjímka je pouze u monstra při db :-)
Tak jo kuci, diky moc vsem zucastnenym :o)