Navštíveno 3850x

11.01.2009, 14:14 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-01-11 14:16:18
Chci se zeptat jestli můžu zkusit aktiv se zesíkem GZTA 4.120 MK2. Jde o to, že bych ho nastavil na Flat a vše bych ořezal na rádiu a do zesilovače by už šel ořezaný signál jak má být.. Takže by to nemělo vadit, čistě teoreticky.. Mám to zkusit? Nebo mám raději zesilovač jen zmůstkovat a nakrmit pořádně kompa? Rádio mám Clarion DXZ778RUSB..
Bolthorn: Tak koukám, že zesík dorazil :-) Tak zkusit můžeš oboje a pak nechat to co je lepší
M@rtin: Dorazil, opravdu mě překvapil ten stav, ani škrábanec, jako nový.. Jsem spokojený.. Až bude teplo, tak musím natahat novou kabeláž, zatím jsem ho nezapojil v té zimě to nejde..
Bolthorn: ja jsem ho mel v aute jenom chvili. No v zime to nejde. Jeste ze nejsem doma, je tady teplejc. a az budu doma, tak se taky musim vrhnout na aktiv.
Já jsem ho vzal od Tebe jako provizorní řešení.. Protože jsem potřeboval aspoň nějaký, z peněz jsem se momentálně vyčerpal po Vánocích.. Aktiv teda zkusím... Myslím si, že by to opravdu neměl být problém, když už půjde hotový signál přímo z rádia..
Kam si vůbec jel? Taky bych někam do teplejších končin, ale práce mi to teď nedovolí :(
to co popisuješ je správný zapojení aktivu, čili to že výhybky jsou nastaveny na procesoru v rádiu, nic jinýho dělat nemusíš
Escudo, pak mi budeš muset poradit na icq ohledně nastavení Cla, mám nějaké nejasnosti..
dneska jsem do 22:00 v práci, tak klidně písni, ale asi budu odpovídat úryvkovitě :o) nebo jak jsem ti psal, na mail
O.K. Až budu doma, tak zkusím písnout..
Urcite vyzkouset, stoji to za to, kdykoliv si z radia poupravis nastaveni jak potrebujes, atd...
Já jenom, že mi pár lidi, řeklo, že ten zesilovač není na to dobrý.. Vím že to není žádné sq, ale budu ho mít jenom krátkodobě.. A právě si myslím, že to je jedno jaký zesilovač, když mám na to dobré rádio.. Holt ten zvuk to trošku odnese..

11.01.2009, 16:44 |
Lucass | Upraveno: 2009-01-11 16:48:02
Co se tyka zapojeni, nastaveni je prakticky jedno jakej budes mit, v tvem pripade bude vsechno rizeny radiem.
Lucass: Díky.. Tohle jsem od vás potřeboval slyšet.. No těším se až to budu mít zapojené.. Myslím si, že se dostanu zase o kus dál..
Akorat si poradne pohlidej zapojeni kanalu, at nemas prohazene Ptw s Lw atd. Zakladni delicky ti urcite poradi Escudo on se v praci kope do prdele =o)
Bolthorn: Já jsem služebně ve švýcarsku na 4 měsíce :-(
lucass: eskudak vydelava na alpinu tak ho neruste :-)
bolthorn: jaky kompa budou do aktivu?
kral007: Kompa jsou Hifonics TX6.2C.. musím však nejdřív upravit a doorboardy a pořádně vytlumit, protože tlumení jsem v začátcích zanedbal.. přitom to měla být první věc co jsem měl udělat, ale kdo by byl řekl, že tomu tak propadnu..

11.01.2009, 17:51 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-01-11 17:54:25
M@rtin: no neřeknu dva tři týdny.. ale 4 měsíce, no tak to by mě asi trefilo.. no nic, tak ať Ti to uteče chlape..
no tak mi stejně nejde icq, prej nějaký rychlostní limit byl překročen, tak to stejně vypadá na ten mail.. tak Escudovi holt sesmolím nějakej libesbrief..
kral: no hele docela jsi se trefil, ale jak tak koukám po ebay, tak polovina z nich má technickou závadu, tak to asi zatim nechám bejt :oP
Bolthorn: No tak dělám to pro peníze a diety jsou zde naprosto luxusní, takže bude na EVO3 verzi muziky in Felicia :D
M@rtin: tak to pak je jiná :-D tak to bych se taky takhle obětoval..
Bolthorn: No jo nějak na to vydělat musím. Nějak mě to postihlo a doufám že verze 3 bude ta poslední :-D
M@rtin: určitě nebude :-DDD
Bolthorn: No už by konečně jednou mohlo ..... už jen vybrat nějakej SQ zesík pro aktiv na moje kompa
M@rtin: no přeju Ti to, protože tahle záliba je žrout peněz jak blázen.. ale je to tak, že člověk si už myslí, že to tak nechá, že je to super a pak slyší u někoho něco lepšího a zase má brouka v hlavě co zlepšit..
Bolthorn: No uvidíme, až se vrátím, ale už by mohl bejt pro jednou tohohle konec. Už to sežralo hodně vejplat :-)