Navštíveno 5607x

dodělal jsem nedávno jednoduchou dvojitou podlahu ve Feldě, tak to sem hodím, snad to někomu pomůže až bude chtít něco spáchat.. Vše bylo děláno za bojových podmínek, kuchyně se změnila v dílnu.. Plovoučku jsem v kuchyni doje*al, ale podlaha v kufru je důležitější

11.01.2009, 22:26 |
DaveX jak budeš chtít k rezervě tak to budeš zvedat celé?
ještě jsem zapomněl na to jak vznikala vrchní část podlahy..

11.01.2009, 22:58 |
Olda jj jako kolin.. Já to dělal uplně stejně akorát s tím, že k rezervě se v poho dostanu :)
pekna kuchynska prace..chvalim..moc pekne a prakticke

11.01.2009, 22:59 |
drobek | Upraveno: 2009-01-11 23:05:31
nevyhodou akorat vidim tu vahu co ta dvojta podlaha vazi...ale myslim ze prakticnost prevazuje
V čase 22:24 je to vidět.. Základna se nadzvedne a jsem u rezervy.. Dostat se k ní je otázka minuty..
A díky za pochvalu.. ;)
rezerva uz neni povinnosti od roku 2009 :)
No moc to neváží.. Desky jsou 12mm, takže to není až tak strašné..

11.01.2009, 23:16 |
Collin | Upraveno: 2009-01-11 23:17:16
Už néní povinná? Tak to je super.. Hodíme tam jen desku aby měl Zeus základ..:))
drobek muzes mi hodit vic info ohledne te rezervy (me icq znas), to me zajima :) ted jsi me potesil
jinac Bolthorn super prace :)

12.01.2009, 03:17 |
FBS Dnes jsem se od Luke-offrouda dozvěděl že mi pořád jedou stránky tak pro ty co je dvojitá podlaha čeká je návod i tady (psal se rok 2003:o)) :
[ Link ]
FBS: ty voe to je to facko co si snim jezdil jeden cas do skole???? Jinak dobra nostalgie :o)
Drobek, ta rezerva není povinná snad až od poloviny roku.. Ale nechtěl bych teď kecat..
Frenkie: Dík ;)
dobrá práce v kuchyni, taky jsem chtěl něco podobného spáchat v kufru ale udělal jsem zatím jen tu spodní desku.
ps: jak si to rozměřoval aby to tam takhle pasovalo...to je na tom asi největší vopruz co?
Phitypaldy: Díky ;)
basstard: jak říkáš, byl to opruz.. Pořád zkoušet a řezat a řezat, dokud vše nesedí na milimetr...
A nebo to udělat jako FBS - natvarovat si podle podběhu drát a pak ho obkreslit na desku(samozřejmě při zachování polohy podběhu vůči hraně desky) je to krásně vidět na 5 a 6té fotce
Zephyr: no ušetřil bych spoustu práce kdyby mě to napadlo...

12.01.2009, 09:41 |
DaveX já si udělal šablonu z kartonu, a taky pohoda ;)
DaveX> já to taky řešil kartonem.Tohle mě nenapadlo. Dneska jsem na to čumněl na stránkách FBS a první co mě napadlo"taková jednoduchá pič*vina a mě to nenapadlo" :-)))

12.01.2009, 15:15 |
Kesam Z kartonu je to nejlepší .-)
S tím drátem to vypadá dobře. Mně to napadlo, ale nepodařilo se mi sehnat drát. Dnes něco sehnat je děs. Takže jsem byl rád, když jsem našel alespoň vhodný karton.
Ten mat. je MDF nebo dřevotříska?
Nechci kecat ale myslím že je to dřevotříska.
jestli myslíš tu mojí podlahu, tak je to z 12ky surové dřevotřísky..

13.01.2009, 14:47 |
DaveX a máš ji něčím natřenovu? proti vlhnutí nebo tak?
Nemám.. Jak se zničí výřezu jinou.. Žádnej stres..