Navštíveno 3627x

Zdravim mam rádio Alpine a mam vstup aux chtěl jsem se zeptat jak se řeší když chci zapojit no´tase aby mi hral přez repra v autě.Díky

13.01.2009, 15:18 |
Hint Zdravim mam podobny dotaz. jednou jsem u nejakyho typka v aute videl ze ma propojeny notebook s autoradiem pres usb ale vubec netusim jak to udelal. neznate nekdo takovy propojovaci kabel nebo nevite jak by to mohlo bejt propojeny? diky za odpoved
jakou alpinu mas - neni problem dat nejaky alpine propojovaci clen, nebo pokud mas celni AIX vstup tak napr. kablik jack-jack
Alpine CDA-9851R a ve předu neni nic jen zezadu.

Vzadu jsou nejspíš dva cinche, takže redukce 2xcinch/jack.
phasor: zadna alpinanema klasickej AUX, je to resevy pres Ai-Net, je potreba koupit redukce, origonal kolem 800,-Kc a neorigo cca za pulku
takze pokud se nemylim mela by to byt tato
[ Link ]
no to vypada jako to co hledam:)ale koupit to nekde v nejaky prodejne asi nelze co?pri nejhorsim obednam tady z te stranky.:)jinak diky moc kdyby nekdo mel jinou skusenost muze se tady sni podelit
[ Link ] koukal jsem i na tuhle moznost je o neco levnejsi a pripada mi to skoro stejne:)
ahoj, chtěla bych se zeptat - dostala jsem autorádio sony CDX-GT121, kde je vstup AUX, ráda bych sehnala nějakej kabel pro připojení k mp3 přes usb mini, nerozumim těmhle věcem ani za mák, snažila jsem se to najít, ale nejde mi to, dokonce jsem se i zaregistrovala sem :D pomozte, prosím, díky a hezký den:)
Pokud má ten Mp3 výstup na sluchátka klasickým Jackem, tak ti bude stačit kabel Jack 3.5mm---Jack 3.5mm. Např:
[ Link ] Musí být stereo.
Pokud je výstup přes USB mini tak toto:
[ Link ] +
[ Link ] . Takže redukci Jack 3.5mm---mini USB a kabel jack 3.5mm---Jack 3.5mm stereo.