Navštíveno 3548x

14.01.2009, 22:40 |
137 ...dovod zmazania prispevku o novinkach /////A na 2009?...ved neslo o komercny ale info prispevok...nechapem...
...najprv plyn a potom cenzura...kam to spejeme?... :-)
to že by ti to tu nechali by znevýhodnilo partnery, který platěj měsíční poplatek aby tady mohli inzerovat svůj obchod

14.01.2009, 22:51 |
137 ...loooooooool...ved tam bolo 8 prispevkov a jeden link na nejaky cesky e-shop...a par fotiek bez linku...mimochodom ked uz tak sa dal zmazat len prispevok toho uzivatela co linkoval obchod...ale paranoja je svina,no...

14.01.2009, 22:53 |
137 ...a mimochodom ja som obchod nelinkoval len ma zaujima preco sa mazu cele prispevky a nie len tie "spolocensky zavadne"...mazanie nevyziadanej inzercie chapem to robime aj my na nasom webe...ale zmazat cely prispevok?!...
jen vysvetluju, tady maže zásadně Yawor

15.01.2009, 08:17 |
Kapka (M)
smaznul jsem to ja..protože jsi prodejce a nejsi partner fora...a to ze jsem to smaznul cele..asi by to nedavalo smysl když bych tam nechal jenom prispevky ostanich ne? jestli mas zajem tak pisni Darylovi,domluv si s nim podminky inzerce a ja nebudu mit žadny problem...díky David
137: jak můžeš vidět tak www.revilohifi.cz platí partnerský poplatek takže nevím proč mazat. Hodně lidí myslím že už jsou nové modely od Alpine v ČR, takže nevidím důvod proč linkovat do svk, nebo spíš vůbec

15.01.2009, 11:50 |
137 ...v podstate sa na tom dobre bavim... :-)
...absolutne nebolo mojim zaujmom linkovat obchod - dal by som iny link...link ktory bol pridany bol info web importera a bol tam len kvoli udajom o radiach...nemam zaujem na autohifi.cz ako osoba ani ako spriaznenec nejakej firmy robit reklamu...chodim sa sem pozriet a citat nazory - obchod na CZ ma nezaujima...preto ma zaraza mazanie celeho prispevku...ved sa dala zmazat len "potencionalne zavadna odpoved" ked uz ste tam mali dokonca aj link platiaceho partnera...niekedy to s paranojou netreba prehanat a nevidiet za vsetkym len prachy...to je zaver a moj nazor...
...slo mi len a len o to - zistit ake su nazory na jednotlive typy novych alpin...to je vsetko...
...pridam "politicky korektny" prispevok na rovnaku temu a som zvedavy co vam na nom bude opat vadit... :-)

15.01.2009, 11:53 |
137 ...kapka...mimochodom nie som predajca...je fakt ze mam k nejakej firme blizko ale dokonca nie som ani jej interny zamestnanec...takze ta reakcia mi v tomto kontexte pripadala preto trosku "ukvapena" vo vsetkej ucte...nechcem ziaden flame-war ani nic podobne len ma to zarazilo a mal som potrebu to napisat...ved na to je forum,nie?...

15.01.2009, 12:47 |
137 ...tak sme si to pekne vysvetlili a ked chces mozes to zmazat...

15.01.2009, 15:35 |
TROY OT - asi tomu nerozumim - když tu někdo dá fotky nějakejch novej modelů autorádií atd,který tu někdo prodává pod značkou P a NENÍ to P tak to je špatně?
když jsem v tom příspěvku byl poprvé, tak tam byla tuším jen věta a link na eshop, což je podle mě mimo pravdila tohodle fóra, nebylo žádný vysvětlování, žádný podrobnější informace, prostě jen nové modely pro 09...Dalo se to tedy asi formulovat jinak pokud jsi se chtěl zeptat na názory, ne?

15.01.2009, 16:19 |
Kapka (M)
2 Troy: bylo tam doslova tohle:
14.01.2009, 21:19 | 137 [SMAZÁNO by Kapka]
..par novych modelov na [ Link ] ...
a pak byli fotky jednotlivych modelu Alpine...
myslim že zrovna ja jsem docela nekonfliktni moderator,a že malokdo mel se mnou problem...takže aby bylo vše jasne proc jsem to smaznul..jestli že ma člen 137 i ve svem profilu link na ten e-shop a pak da sem jejich nabidku,tak si myslim že jsem to smaznul opravněne...
souhlas, tohle bylo prostě na první pohled

15.01.2009, 18:08 |
137 | Upraveno: 2009-01-15 18:21:23
...kapka ja nemam problem s teboou....pohoda...mam len par otazok...
...pises :"jestli že ma člen 137 i ve svem profilu link na ten e-shop a pak da sem jejich nabidku,tak si myslim že jsem to smaznul opravněne..."
...clen 137 ma v profilu link na www.go4sound.sk co je projekt podobny ako tento web a NIE e-shop...
...dalej vychadzajme z toho ze e-shop je projekt na ktorom sa da vyrobok priamym klikom objednat a kupit...potom ->
...ja som linkoval adresu
[ Link ] ...to je info web slovenskeho dovozcu a NIE e-shop...su tam len technicke udaje a odporucane ceny...NEDA sa z tejto stranky objednat NIC...
...a nakoniec i ked je cez maly baner ich e-shop klikatelny z webu dovozcu,prezradim ti poslednu vec....ani na tomto e-shope sa NEDAJU tie modely objednat !!!...nie su totiz este v jeho ponuke!!!...s tymto vedomim som ten prispevok dal ako informaciu...ked ste to vyhodnotili ako tazky bussiness tak ma to fakt veeeelmi mrzi....
...takze co bolo escudovi jasne na prvy pohled mi nie je jasne a taktiez povazujem za prehnane mazanie prispevku bez rozmyslu len na zaklade nejakych domnienok...
...fakt som to len potreboval vysvetlit a nie prudit...len ma mrzi reakcia...tot vse...dekuji...vase Máňa... :-)
pokud ti tohle stojí za takový odstavce, tak nechápu proč jsi sem původně dal thread se slovy pár nových modelů na LINK, protože to mi příde jako reklama a ne otázka, to že to tak nebylo jsi sice vysvětlil, ale uznej že tam žádná otázka na názor (o který jsi psal) položená nebyla
možná když budeš příště sdílnější a zkusíš se rozepsat alespoň z 5% jako tady, tak to bude pochopeno jako pokus o debatu

15.01.2009, 18:49 |
137 ...lebo som tam uz nestihol nic dopisat...bolo to zmazane...
...takze som chcel vysvetlenie...inak by som sa tu nesral s takymi dlhymi prispevkami...ten povodny thread je uz nepodstatny a napriek tomu ze som chcel tak novy neotvorim aby som nikoho neprudil....