Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosim o radu do 206

o Navštíveno 3041x o
o 15.01.2009, 02:01 | rampage
jelikoz diky praci nemam moc casu na to abych si sam delal sadu a moc tomu nerozumim.Potreboval bych poradit od toho kdo o tom vi rozhodne vic nez ja.Mam peugeota 206 .Snazil jsem se hledat a koukat a cist abych se snazil nemit blby dotazy ale tech se jako laik asi nevyhnu.Nicmene do muziky bych chtel dat priblizne 50 tisic. Zkusil jsem si vyrobit sestavu,za jiste chyby si dam facku:)....dekuju za rady

radio [ Link ]

ozvuceni prednich dveri - HERTZ ML 280 [ Link ]

vzadu na plate dve po strane - [ Link ]

a mezi nimi - [ Link ]

zesilovac - [ Link ]

o 15.01.2009, 07:15 | CarMedia.cz
no jestli chceš spláchnout do WC minimálně 30t, tak to tak udělej.. Rovnou ti ale řeknu, že to jsou vyhozené peníze!! Pokud máš chvilku času a chuť, ozvi se mě na ICQ 306011919 a probereme to, případně i něco vybereme, ale to, co jsi zde napsal, je holý nemysl!!
o 15.01.2009, 10:08 | Frenkie
souhlasim s Revilem, tva sestava jsou vyhozene penize,
ad. 1 Hertz ML 280 jsou jenom vysky
ad. 2 zesik je na danej sub hodne slabej
ad. 3 ovaly bych vybral jiny
ad. 4 napis sem co poslouchas za hudbu a co od toho cekas, za cca 50t se da sestavit lepe na miru
o 15.01.2009, 15:04 | rampage
posloucham prevazne house,chtel bych aby byl zvuk vyrovnanej a mozna lehce prevladaly basy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3453 sekund.