Navštíveno 4998x

18.01.2009, 16:42 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-01-18 16:46:04
NO COMENT

Sis chtel privrtat prst k membrane?
jj ohnul se vrták a udělalo to tohle :-((( jestli se nesežene nový středobas, tak nevím co budu dělat.. fungl nový kompa... fakt nevím co budu dělat..
wow 8-0 zamrzi, ale stavaj se i horsi veci :-)
Tak to tě lituji ale poradím ti jen jedno příště si kup pořádné vrtáky a ne čínské ludry ( stočené hřebíky do tvaru vrtáku )
tak to nasere. jak píše aligátor, příště se vyhni čínskejm šmejdům a ušetříš si nervy a peníze...
no jo no.. co se dá teď už dělat.. musím se modlit aby se sehnal nový středobas..
vrták se ohnul? jako že se zlomí to znám, ale že se ohne, to jsou věci...
ohnul, normálně se ohnul... no.. taky se mi většinou zlomil.. tento se ohnul a změnil se v destrukční zbraň..

18.01.2009, 18:07 |
koren Bolthorn: tohle sice nasere, ale nejhorsi den v zivote-to fakt ne... co to je za repro?
Jestli je toto nejhorší den v tvém životě, tak to jsi toho moc nezažil :D
Z toho mam vždy pekelnej strach aby se mi něco takovýho náhodou nepovedlo. Každopádně ti držim palce ať nějak seženeš ten středobas.
berte to samozřejmě s nadsázkou... ale v tu chvíli jsem měl takový pocit.. polilo mě horko a málem jsem se posral.. strašně jsem zařval a přítelkyně se lekla co se mi stalo, tak rychle ke mě běžela a že co se mi stalo, no tak jsem jí to řekl a ona že se vylakala kvůli blbému repráku.. no to jí nezapomenu, prej "blbej reprák" :-O
party_boy: vždycky jsem opatrnej na takovéto věci.. ale ono se tomu člověk asi neubrání.. ono u mě nejde nikdy nic jak má.. jj mluvil jsem už s Petrem z Hifonicsu, tak mi slíbil, že zkusí sehnat, ale není to jisté, z toho mám největší strach právě.. no kdyby sehnal, tak má u mě flašku...
no tak jestli je tohle tvuj nejhorsi den v zivote, tak ti uprime gratuluju a tise zavidim.
priste na vrtak tak netlac no....

18.01.2009, 19:29 |
Scream | Upraveno: 2009-01-18 19:30:22
nejak se mi to odeslalo dvakrat....
To je taky nápad vrtat přes reprák :o))

18.01.2009, 19:44 |
Mááša jako ostatní, ale stane se...
proč vrtáš díry skrz repro? si obkreslím polohu děr a vrtám bez repráku...

18.01.2009, 19:58 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-01-18 19:59:30
ano, takhle to normálně dělám, a měl jsem předvrtané díry, ale jedna nebyla jak měla, šroub mi zajížděl ze šikma, tak se mi nechtělo zase všechny šrouby sundavat, tak jsem si myslel, že se nic nestane.. no zákon schválnosti.. ze středobasu se stal cedník na špagety..
protože je to rychlejší a nemusíš hledat tužku :-)

18.01.2009, 20:01 |
bastr jako honza ... v tomto pripade se vyplati si chvilku pockat na vysledek a ne se slepe hnat za co nejrychlejsi instalaci ale verim ze toto ma kazdy vyskouseno ....
no ještě mi nadávejte, jako kdybych si to dost nevyčítal sám.. chtěl jsem to mít dřív než se setmí, nemám garáž.. od rána jsem se mordoval s doorboardy, takovou radost jsem měl, že se mi to povedlo a tohle byla sladká tečka na závěr :-(
vem ten vrták a běž ho vrazit tomu prodejci do řiti! bude pak chodit ohnutej :-D
no je to smůla jako řemen, ale v životě se stávají horší věci, ale hlavně že máme co jíst a kde spát ;-)
martin: ten vrták mám od bráchy, tak mu ho tam hned zítra zarazím :-DD
cendler: jj to je pravda, ale jsem z toho opravdu dost špatnej..

18.01.2009, 20:32 |
DaveX no jo stane se, hold smůla. Jinak sem můžeš klidně hodit foto těch doorboardů :-p
DaveX, hodím zítra, ale není tam nic extra, klasika vyříznuté kapsy a v nich kroužky..
jen nechapu proc vrtas do repraku???
je to smůla no. koukam ještě na tu druhou fotku a máš tam trochu zakrvácenej palec, to sis taky uděla při té instalaci..?
jj mám toho zakrvaceného ze dneška víc :-DD

18.01.2009, 21:03 |
DaveX No každopádně to je z tvojí blbosti :(, ale to tak je vždycky. Budu držet palce ať seženeš ten středobas. Jinak hold budeš musít jiné.
Jako Deliq a Scream, sice je to blbe ale stavaj se horsi veci... Jinak mam jedny Hifo kompa Zeus serie na prodej kdybys chtel, necham je za dobre - viz bazarek..
DaveX: Jo jo, z blbosti to je.. No příště vím čemu se vyvarovat.. No snad se ten středobas sežene.. Jestli ne, tak z toho budu špatnej pěkně dlouho.. Jsem nemohl ani usnout, jak jsem na to musel myslet.. Přitom jsem mohl už hrát..

19.01.2009, 09:00 |
Smrada (M)
Stanou se i horsi veci, ja takle projel pujcenym stredobasem. Tedy sroubovakem. Taky jsem pospichal a srouboval aku a nakrivo. Ted uz vim, ze se nema pospichat
boltron:nejsou to ty kompa z dražby která byla asi před 14dny..? sehnat 1 středobas asi nebude sranda...ale přeju hodně štěstí.
Jo jsou to oni :-( Pevně věřím, že se sežene..
znam deloko horší věci co se můžou stát....

19.01.2009, 09:54 |
Libor Je to škoda ale co už ...
Já sem jednou vrták ulomil a ten zbytek na vrtačce sem zapíchnul do gumovýho závěsu, hlavně že to hraje a kámoš o tom neví :D

19.01.2009, 09:58 |
mr.brain | Upraveno: 2009-01-19 09:59:39
Tohle zamrzí :/ A navíc to samý se mi stalo s tím vrtákem, jsem víc zabral a ohnul se... (nebylo to z nástrojový oceli, ale nějaká tř. 11 a pak to tak dopadlo).
Edit: ale jestli Te to potesi, tak ja minuly tyden pichnul kolo (guma k.o.), kdyz jse shanel gumu, tak mi prolitlo pero spodni miskou (pero urezlo a pak vyskocilo o zavit niz) a kdyz uz jsem vymenil tlumice i pruziny, tak ted mi odchazi levej homokinetak :D

19.01.2009, 10:01 |
Zdenek (A)
Nedavno me take prekvapil vrtak. Vrtal jsem diru (3mm) do dveri a naprosto necekane se ozvalo cvak. Pak uz jsem jen citil bolest pod okem. Ten srac me trefil asi 5mm pod oko. Stesti jako svina! Pekne to bolelo a mel jsem tam regulerni modrinu. Dalsi diry uz byly s ochrannymi brylemi :-o

19.01.2009, 12:00 |
Syrup jako Scream.. jestli je tohle nejhorsi den v tvym zivote tak fakt zavist!:-)
a jako Mišel. Taky to vetsinou vrtam prez repro, ale myslim, ze sem zadnej jeste neprovrtal:-)
Zdenek: já si taky říkám, že pořád lepší repro než provrtaná ruka, nebo vystřelené oko vrtákem...
mr.brain: tak aspoň, že nejsem jediný komu se to stalo..
Zdenek: já si taky říkám, že pořád lepší repro než provrtaná ruka, nebo vystřelené oko vrtákem...
mr.brain: tak aspoň, že nejsem jediný komu se to stalo..
Me se libej ty chytraci a teoretici co tu jsou... kdyby,proc jsi,jaktoze jsi ... bla bla Tohle se muze stat uplne kazdymu. Je to hned kort kdyz clovek dela cely den. Ja jsem si taky propichl zaves u novyho repraku sroubovakem...smyklo se me to a uz sem jen koukal na sroubovak v repru. Nastesti to slo zalepit chemoprenem coz tohle bohuzel nejde.
crazyape: dobře jsi to napsal.. moc dobře...

19.01.2009, 15:47 |
DaveX crazyape: jako sorry, ale když šroubuješ reprák do boardu nebo tak, tak to se stává. Ale když to provrtáváš vrtákem tak to jde vyřešit jinak víš jak. u přišroubování repráku tam jiná alternativa není, tady ano.
stejně mě stále nejde do hlavy jak se ti vrták mohl ohnout :D
ohnul se no... normálně se ohnul říkám..
DaveX: šlo o jednu blbě vyvrtanou díru, kterou jsem chtěl jen převrtat, myslel jsem si, že se kvůli jedné takové prkotině nic nestane.. schválnost je ta, že celou dobu co jsem vrtal bez reproduktoru tak nic, šlo to jak po másle, a jak jsem ho tam dal, tak je to v řiti..
bol: jasně však ok, já jen že se normal vrták zlomí a neohne

19.01.2009, 15:59 |
Kesam Vrták se neohne ale zlomí ne? Tak to fakt nasere

19.01.2009, 16:03 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-01-19 16:05:00
byla to nějaká dvojka nebo 2,5 vrták, tenoučkej.. byl asi z nějaké pružnějšího a měkčí slitiny, nebo z čeho se to dělá.. a asi jak byl ohřátý, tak změknul ještě víc a poddal se.. jak taky jsem nechápal.. škoda, že jsem ho nevyfotil.. kdyby se zlomil tak to tak nedopadne, asi osud nebo já nevím co..
Tak vše se nakonec v dobré obrátí! Středobas bude.. Jeden kus sice objednat nejde, jen pár, ale i tak jsem náramně šťastný, že nemusím kombinovat tyto skvělé kompa... Až se oteplí tak s nimi rychle do aktivu a mám vystaráno... A aspoň budu mít náhradní středobas, kdyby zas něco...
party: díky ;) za vše hlavně vděčím Péťovi..
A kolik budou stát? Jestli to neni tajný :-)
party: zatím cenu nevím přesně...