Navštíveno 3267x

Mám sestavu: Alpine9874, přední HertzDSK165 a zadní DSK130 na 4kanál MacAudio Z4100, SW HertzEBX250R na 2kanál MacAudio Z2100.
Dotaz1: výhodně jsem sehnal koax.ovály HertzDCX690,dal bych je k tomu do zadního plata, ale jak zapojit? Na 4kanál k zadním 130tkám, půjde to vůbec, nebudou se "tlouct", vlastně udělám ze 4Ohm 2Ohm,což zesík umí, ale co repro? Jezdím většinou sám, takže zadek může být silnější, ale abych to spíš nezkunil!
Dotaz2: (už se to tu Xx řešilo, ale...), mám OktávkuI 1.6, baterka skoro 5let, jezdím krátké vzdálenosti, takže mě čeká brzo nová, tedy jakou k této zástavbě v Rozumné cenové relaci (cca 3tis.)
A kapacitor k tomuto je asi zbytečný?!
Díky za rady, Hr.
Zapojit je tak můžeš. Spíše bych však vyhodil ty 130mm a nahradil je těmi ovály. A nejlepší by bylo vyhodit pak i ty ovály :-))) Nech prostě jen předek+subwoofer. Zadek má hrát jen pro ty vzadu, tak aby nešel slyšet v předu. Kazí to zvuk. Pokud to není např. 5.1
Tahle koncepce je na poslech hudby úplně špatná.
Je to jako jít na koncert a stát zády k podiu:D
Takže ideálně jak píše maniak, zadky mít zaplý jen když si to vyžádají cestující vzadu;) A na plato se vykašli, když ho nezpevníš a neuzavřeš, bude ti do oválů bušit sub, a když ho uzavřeš,naopak si zabiješ basy ze subu..

19.01.2009, 20:19 |
DaveX Dneska chodí většina lidí radši na diskotéky, a tam je jedno odkud hraje hudba :) tak asi tak
ty ovály dej místo těch 130
já bych teda diskoteku v aute nechtel.....

19.01.2009, 21:52 |
DaveX no podle toho co tu píše ji on chce, tak proč né :) čím víc repro tím víc kraválu :)
Hroudak: co máš vpředu?
No, diskotéku v autě mám rád, ale dám na vás (proto jsem se taky ptal zkušenějších) a ovály půjdou do světa, né do mýho plata! Vpředu mám Hertze DSK165.
Díkes Hr.
Hm, Alpine+DSKáčka na zesíku, to musí vejšky řezat uši,ne?