Navštíveno 3390x

Může mi někdo svéprávně doporučít ozvučnici pro tohle koťátko??? Nějak se v těch programech na výpočet neorientuju... Nebo lépe, má někdo naposlouchanej tenhle skorobasák??? :) Předem díky za rady...
8 inch Subwoofer: Polyflex 21 H Subwoofer for small closed enclosure Woofer 21 H 210mm (8) subwoofer, 40mm (1-3/8) v.coil, 120mm (4-3/4) magnet Midrange - Tweeter - Crossover - Max. power handling 200 W Nom. power handling 100 W Sensitivity (2.8 V / 1m) 92,5 dB Frequency response 40 Hz * - 2 kHz * Depend on load Fs 62,2 Hz Re 3,0 ohms Qes 0,8 Qms 6,18 Qts 0,71 Dia 16,8 cm Mms 28,3 g Lvc 0,49 mH Hbob 17 mm Hgap 6 mm Xmax 5,5 mm Sd 221,7 cm2 Vas 16,0 l BL 6,5 N/A Folding diameter 180 mm Mounting depth 88 mm Sealed enclosure (l.) - Bass-reflex enclosure (l.) 20 - 40 litres

To je nějaký kickbass, ne? Má hodně vysokou Fs.
Poslouchám tak nějak všechno... ;)
No, taky mi to tak přišlo, ale chtěl jsem ho a nikde jsem nenašel parametry ozvučnic, tak se ptám... :)
ke zbytku sestavy:
HU Cla DRX9375R s procesorem DPH7300 a changerem
ZES Helix HXA400
Vpředu na palubce nasměrované koaxy Focal Polyflex 130HC rozdělené plnohodnotnou vyhybkou
a tenhle woofříčíček...
Martin21: zkoušel jsem ho počítat a ta křivka byla pěkně hrbatá. To je snad nepoužitelné do rozumné bedny. Nejlépe to vypadalo možná při nějakých 40L :-) Fakt nevím.
To máš pravdu, ale na 8" je 40L až moc. A navíc když to naladíš tak, jak bys měl, tzn. nad rezonančku, tak z toho vyleze jakýsi kickbass. Určitě sem kizdnoH zadal správně TS?
TS myslim opisoval z bedny.
osmipalec ve 40 litrový bedně je bomba :D Jen to neladí s plánem na malou bedýnku pod nohama :))))
Možná bych se bejt váma zeptal KDE to bude poslouchat,než co bude poslouchat.......:)
hondzik: a nenjni to frííííééééér nakonec? :D
Ale v tom popisu je bassreflex 20-40L. Je to fakt divné. I kdyby ta bedna vycházela, tak by se musel použít výš než těch 62.2Hz a tím to skoro postrádá smysl.
No myslím, že k těm 130 to smysl má. :) Ve výsledku jsem si stáhl WinISD a něco jsem vymyslel. Doufám, že to tak nějak bude hrát. Uvidíme. 40litrů by bylo fakt moc. Nejideálnější mi přišlo 24 litrů a nátrubek laděný na 55hz. Uvidím.
To buddha: Drž hubu. :)
Nemůžeš to ladit pod rezonanční frekvenci toho wooferu. A ta je 62,2Hz :-)
To víš že to tak může naladit. Spíš je otázka, jak dlouho to bude hrát, než se mu to potká:)
Zkus kontaktovat wattmana.
Tak kdy se někdo zeptá? :D
Tak už vim,je to kickoofer ..... a to je vzácnej druh.Něco jako moribundus,velkej trabl.Kontaktuj Žužu :)
To si rovnou raději pořiď 10" a je to. Takhle je to zbytečně komplikované. Já mám 10" v 15L uzavřence a zahraje také na 55Hz. Tak na co 8" v 24L i kdyby to šlo?
Tak vidiš, on asi bude hrát dobře, ale nenahradí klasickej woofer. I osmipalce dokážou zahrát relativně hluboko, ale tohle je jak říká buddha vzácnej druh:)
to buddha: Žužu kontaktována. Zítra ti do práce přijede zmalovat řiť. ;)
to buddha: Žužu kontaktována. Zítra ti do práce přijede zmalovat řiť. ;)