Navštíveno 5141x

HU: Nakamichi CD-400
kompa: u-Dimension EL 6
sub: u-Dimension JR 1004
zes : Genesis compact four
už se těším na výsledek v autě... jinak to přijde do G1 cabrio

vasekkch:na kolik to vyšlo Kčs že je to low-cost? repro a zes dobrý ale nezdá se mi příliš k tomu to rádio...
já myslim, že rádio je naprosto v pořádku :) Chtěl jsem ho také k vůli "starému" vzhledu, abych neměl v palubce nějakou divočinu.
jinak cena 15K .. vše nakoupeno tady na clubu
jako Midnite, velmi pekny vyber do golfika
Komponenty pěkné, ale základ je instalace. Tak nahoď potom nějaké foto z ní :-)
hezke!uz aby to bylo v aute..
basstard: ty jsi to rádio asi nikdy neslyšel, viď :o)) jinak pokud to pude přes aktivní výhybku, tak je dost pravděpodobný že tenhle lowcost strčí do kapsy spoustu highcostů :o)
Jen bych změnil EL6 :) ty rozhodně
Vasekkch: Chválim. Dobrý výber. Vždy ma poteší, keď sa pomerne minimalisticky ide za maximalistickým zvukom. A rádio MŇAM, mi Nakamichisti vieme prečo ich máme :D , ja tiež fičím na Naka, ale ešte na starej rade CD40z.
Escudo: Nielen nepočul, ale tipujem, že ani nevidel...
I když se u toho Naka pomine zvuk, tak ten design je super. Pěkný je i Becker :-)
... a možná ani o té značce neslyšel:-)
jdoizo : vyměnit kompa už je to nejmenší.. za 1800,- nové nekup je :)

20.01.2009, 15:37 |
koren ja bych vseobecne do kabra sel jinou cestou ale proti gustu... kazdopadne hezky veci a fungovat to bude;-)
pěkná práce,taky miluju tyhle levný výkusovky :)
s tymi kompami sa netrap, tie sa vymenia raz-dva, ked bude vsetko nainstalovane.... ja mam uz stvrte stredobasy a vzdy je to otazka pol hodinky.
urcite by som ale hodil basak na iny zosik- niekde sa tu predavalo Tantrum 300.2 to je 330W@4 Ohm a na subik sa super hodi, je aj stabilne do 2Ohm v mostiku....
urcite natiahni aj extra kabel na vysky a na stredobasy az do kufra, aby si pripadne mohol hodit na aktiv.... teraz hod mini4 do mostika, a pasivnu vyhybku do kufra tesne k zosiku...
ked nahodou vymenis kompa, mozes dat napr biamp...
ak zoberes napr.
[ Link ] na vysky ten tensi a na stredobasy ten hrubsi, tak to ani nebude vela stat neskor mozes velmi jednoducho spravit aktiv...
noclue: už máme :D

basstard: trošku jsi se sekl, tohle jsou hodně dobré autorádia...
Znám mooooc dobře zvuk toho 4k Genesise, moc mě pro napájení středobasů nepřesvědčil :o(, jinak na vejškách a středech je super. Taky bych pro napájení subwooferu doporučil použít spíš jinej zesilovač - nejlépe monoblok. Jinak sestavička super - za ty prachy.
Super vyber aj podla mna, za malo penazi vela muziky :D Ak mozem pár rád... pri instalacii by som natiahol rovno tri pary RCA ja uz lutujem ze som to zaciatkom nespravil, ver mi budeš to casom potrebovať, s tymy kablami ma noclue pravdu...
Co sa tyka toho radia, poznam to velmi dobre.. mam s nim stravene dlhe prijemne chvile :D Ked budes menit casom predne komponenty ja by som kupil nejake ktore podavaju stredne frekvencie troska vyraznejsie, kedze Naka je v stredoch troska zastrety...
Aj s vyskami si budes musiet laborovat, ja som mal balance na 2R a vysky viac nasmerovane naseba ale to uz je individualne na konkretne afto...
V kazdom pripade ti prajem pekne chvíle pri montazi a vela nervov...
A prosime postupne fotky... :D
Jak jsem říkal tenkrát, pěkná sestava ;-)
tak výhybka na sebe nenechala dlouho čekat... ještě by to chtělo nějaký monobloček :D

aaa misova vyhybka, mas to z 1 znacky :-)

02.02.2009, 20:14 |
mendo Vyhybka super kupa. Si ale putuje po Cssr:.) genesis mas od koho?
no jo no.. radio i výhybka nakamichi a oboje šlo ze slovenska :D Genesis mám od jednoho člena :)

03.02.2009, 07:21 |
mendo genesis je mi povedomi preto sa pitam:)
Dobre je pozeraz na zostavu... podla mna DM na ten woofer by bol uuplne postacujuce....
Som zvedavy co povies na zvuk...
mendo: ten maly 4k mal aj stano v aute...
franto: DM na sub skoda, mozno skusit nejaky maly 2-kanal ala Tantrum 300.2, povaluju sa tu po 3000 korun... da 300W @4Ohm a 500W@2Ohm v mostiku
můžu se vtírnout z dotazem na ty Phoenix gold -jakej to má charakter zvuku? a kontrolu nad wooferem ? v porovnání s něčím?

06.02.2009, 15:33 |
noclue | Upraveno: 2009-02-06 15:33:59
charakter americky, kontrola v tej cene velmi dobra. Male rozmery.
noclue ... jj je to pravda ale ja pozeram aj design a najkrajsie by boli dve Genesisy vedla seba :D
nějak nemůžu najít kde se ten Tantrum 300.2 povaluje :)

06.02.2009, 19:35 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-02-06 19:36:34
Tak EL6 prodané..
... JR6 středobasy už jsou doma a přibylo stereo 100.

Nakamichi je brutal radio, taky bych chtěl :)
Ale repra a zosiky pekne....
gregi: je to o principe: niekto chce mat radio, ktore zapoji a hra, iny zase take, aby si vyhladil frekvencne krivky na kazde ucho optimalne...
mne sa paci jednoduchost naka, v tom je jeho krasa...
PS: ODR maju v porovnani s F1 vyhybky, ktore neposuvaju fazu... FIR vs. IIR preto "zopar" ludi minuly rok prechadzalo z F1 na male odr (HU+Proc)
Martin ja som nevravel o nastavovackach, ale o zvuku, kamarat ma doma Naka a aj McI, a ked sa to porovnalo, tak naka znelo jak z jazkyne za 10 zavesmi...a podobny rozdiel bol aj pri frantovi s Clarion-om...jedine som este nepocul 700 na porovnanie, ale o nej nehovorim....
Chtěl bych slyšet zvuk od Alpine DVI - 9990, to musí být paráda, nemá to tu někdo?

19.02.2009, 11:51 |
-gregi- | Upraveno: 2009-02-19 11:53:03
Inac Martin budem citovat jednu odbornu studiu : "pri audio aplicaciach , kde nie je fazova odozva kriticka, je lepsie-profesionalnejsie pouzivat IIR, kvoli jeho efektivite"....je to na odbornejsiu debatu, mozme si dokladat grafy,merania a dojdeme na to, ze obidva filtre maju svoje pre a proti...ja to mozem risiet otacanim fazy(pouzitim vhodnych strmosti), zaroven vsak treba pocitat s fazovou zmenou pri vzdialenosti menicov a pri spatnych odrazoch..vravim, je to dlhe experimentovanie, sak ked dojdes na icq pokecame.. :-)...
Matyasz, ja mam F1(HU + Procak) a Noclue ma ODR (tiez kompletku)...

19.02.2009, 21:46 |
frantobmw | Upraveno: 2009-02-19 21:47:07
Vasekkch: Veeelmi pekneee presne toto som pisal treba brat do uvahy aj design :D Pekna vymena aj repro, este si kup Dynaudio vysky a bude to super :) Btw. na ktorý zosil budeš mat napojený woofer?
frantobmw : výšky už jsou skoro na cestě.. Morel MT23. No ještě nevim jestli dát woofer v můstku na stereo 100 nebo na 3+4 kanál compact fouru. Ze stereo 100 leze 290rms a z compactu 170rms. Vyzkouším oboje zapojení a uvidim.

20.02.2009, 15:24 |
mendo wofer jednoznacne na stereo 100, v 4k je slaby zdroj

20.02.2009, 20:29 |
frantobmw | Upraveno: 2009-02-20 20:29:56
Treba to vyskusať, mozno bude príjemnejsie ked budu stredobasy lepsie ukontrolovane na stereo100 vpredu a woofer bude len velmi jemne dofarbit stredobasy na3.4. kanaloch... ale možno opak je pravdou... :)