Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > poradte prosim

o Navštíveno 3356x o
o 20.01.2009, 13:21 | Tom 156
mam alfu 156 a delal jsem zastavbu v kufru . ted delam laminatove zadni plato a premyslim jestli nebude lepsi dat subwofer do plata . jak to hraje v patu ? poradte prosim . chci mit na krajich ovaly a uprostred subwofer co myslite ?

o 20.01.2009, 13:42 | Frenkie
nedelal bych to, poradna ozvucnice je poradna ozvucnice
co mas za sub? pac do plata jsou vhodny jen free-air, nebot ozvucnici nepotrebuji (ozvucnici jim tvori kufr)
a ohledne ovalu - to uz je na tobe
o 20.01.2009, 15:03 | Tom 156
no subwofer ted nemam jsem jeden prodal a musim koupit tak kdyz bych koupil ten free-air jak pises tak by to mohlo hrat ? v kufru mam sice uz udelanou zastavbu ale zabira me to dost mista a 156 nema ani bez ni velkej kufr . tak se rozhoduji co s tim udelat a aby to z
zaroven trochu vypadalo .
o 20.01.2009, 15:06 | party_boy
Ty už v kufru něco máš a chceš cpát ještě něco do plata? Free-air woofer něco zabasuje, ale nezahraje ti tak jako woofer v ozvučnici.
o 20.01.2009, 15:12 | hifim@ni@k
Pro zesilovače udělej dvojitou podlahu. Ovály zahoď, plato zahoď a udělej bednu pro woofer. Napoj ho přes konektor, ať ho můžeš vyjmout kdyby něco :-)))
o 20.01.2009, 15:16 | Hanys73
Já osobně bych SW do plata nedával, basy jsou nic moc a ještě máš větší šanci že ti to vykradou když ho za oknem uvidí. Skusil bych spíš pořešit nějáký menší SW v BR nebo uzavřence, nějáký 8'' popř. 10''. A zesík pěkně schovat.
o 20.01.2009, 15:18 | Tom 156
v kufru bych to zrusil ,ale jak tak ctu vase odpovedi tak z toho za chvilu sejde :)a klasickou bednu na vyndani jsem uz mel v kufru taky jenze jsem chtel neco jineho ,nez klasickou kostku v kufru ale cenim se kazde rady
o 20.01.2009, 15:19 | hifim@ni@k
Co 10" pod nohy spolujezdce? To je něco jiného.

foto k příspěvku  od hifim@ni@k

o 20.01.2009, 15:23 | Tom 156
co myslis tim v BR ? jam mam zastavbu v kufru na 12´ ale pokud ju tam necham musim ju jeste vychytat neni to to pravy co bych si predstavoval . a kdyz uz se rozhodnu nechat SW v kufru a ovaly dam do plata mam tam dat i bassrefleks at to neni moc z kufru utlumene a muze to kdyz to tak nazvu dychat vic do vnitr auta ?
o 20.01.2009, 15:24 | Tom 156
hm to jo musi to hrat krute ale podle me neprakticke :(
o 20.01.2009, 15:32 | hifim@ni@k
Co máš za komponenty? Co posloucháš? BR=bassreflex. Máš loketní opěrku vzadu?
o 20.01.2009, 16:11 | Tom 156
SW NEMAMTEN JSEM PRODAL . MAM EM-PHASER ECX710S3 250RMS 4 OHMS A DO DVERI IMPULSE COMP 6.5 NEJAKYCH 200RMS ALE CHCI JE DAT DO PLATA K TEM EM-PHASERUM POKUD TAM NEDAM TEN SW ALE JAK TO VYPADA TAK NE. ZESILOVAC BLAUPUNKT 1000W TYP SI NEPAMATUJU POSLOUCHAM HODNE TANECNI HUDBU
o 20.01.2009, 16:14 | Tom 156
A NEVITE NEKDO KDE SE DA PRECIST PRESNEJ POSTUP JAK LAMINATOVAT NEBO NEJAKY FOTKY O TOM ? CHCI SE V NECEM UJISTIT
o 20.01.2009, 19:04 | Zaky
Ty kompa do plata k oválum nedávej,je to zbytečný! To je dej radši do dveří. A jestli chceš basy tak dej do kufru bednu a poradně ji nakrm,rozhodně ne basák do plata,to je o ničem.
o 20.01.2009, 19:24 | hifim@ni@k
Jasně. Stačí klasika. Dopředu komponentní repro a k tomu subwoofer. Méně je většinou více. Subwoofer nech hrát do kabiny. Buď vyndat plato, nebo např. přes loketní opěrku.
o 21.01.2009, 07:24 | Tom 156
ok subwofofer dam do kufru compa do dveri ale ty ovaly em-phaser si neodpustim ty pujdou do plata ale mam do plata dat i bassreflex at to z toho kufru vic pronika do auta nebo to mam nechat uplne uzavrene co myslite?
o 21.01.2009, 08:40 | Zephyr
Jak to tak čtu tak z tebe mám pocit že Basreflex je pro tebe jen jakási "díra". Ve skutečnosti ale má přesně daný pruměr i délku podle použitého subu. Každý sub má od výrobce daný objem ozvučnice a rozměry nátrubku - BR. Udělej to jak psali kluci. Do dveří kompa, do kufru bednu.Ovály hoď po psovi.........
o 21.01.2009, 19:26 | Collin
A na jaké to budeš mít hraní? Jen pro sebe nebo na předváděčku? Pokud pro sebe tak bych asi také volil kompa a sw. Schválně si to vyzkoušej dej kompa ovály do plata a pak je odpoj, uvidíě jak ti to bude sedět..
o 22.01.2009, 05:58 | Tom 156
bude to vyhradne pro muj poslech ale chci aby to zaroven i vypadalo . compa pijdou do dveri SW do kufru ale ovaly do plata uz ho laminatuji tak doufam ze se to povede zatim to vypada slibne jen nejvetsi hruzu mam z toho jestli to plato tam zas napasuju jak bylo . dvere a kufr budu resit pozdeji . ale mam dotaz dival jsem se po nejakym SW a nevim co je podstatnejsi za parametry jestli vykon v RMS nebo frekvencni rozah . jeden SW mel 400 rms ele zas mnohem mensi FR o proti druhenmu ktery mel 300rms ale vetsi FR a byli za stejnou cenu od stejne znacky pioner . a posloucham hlavne tanecni hudbu-disco
o 22.01.2009, 08:08 | Luke-Jeep
no panove ja bych ten woofer v plate az tak nezatracoval... jen bych pod tim platem vybudoval pro ten woofer ozvucnici ;-)

nicmene praktictejsi bude klasicka bedna.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3033 sekund.