Navštíveno 3356x

mam alfu 156 a delal jsem zastavbu v kufru . ted delam laminatove zadni plato a premyslim jestli nebude lepsi dat subwofer do plata . jak to hraje v patu ? poradte prosim . chci mit na krajich ovaly a uprostred subwofer co myslite ?
nedelal bych to, poradna ozvucnice je poradna ozvucnice
co mas za sub? pac do plata jsou vhodny jen free-air, nebot ozvucnici nepotrebuji (ozvucnici jim tvori kufr)
a ohledne ovalu - to uz je na tobe
no subwofer ted nemam jsem jeden prodal a musim koupit tak kdyz bych koupil ten free-air jak pises tak by to mohlo hrat ? v kufru mam sice uz udelanou zastavbu ale zabira me to dost mista a 156 nema ani bez ni velkej kufr . tak se rozhoduji co s tim udelat a aby to z
zaroven trochu vypadalo .
Ty už v kufru něco máš a chceš cpát ještě něco do plata? Free-air woofer něco zabasuje, ale nezahraje ti tak jako woofer v ozvučnici.
Pro zesilovače udělej dvojitou podlahu. Ovály zahoď, plato zahoď a udělej bednu pro woofer. Napoj ho přes konektor, ať ho můžeš vyjmout kdyby něco :-)))
Já osobně bych SW do plata nedával, basy jsou nic moc a ještě máš větší šanci že ti to vykradou když ho za oknem uvidí. Skusil bych spíš pořešit nějáký menší SW v BR nebo uzavřence, nějáký 8'' popř. 10''. A zesík pěkně schovat.
v kufru bych to zrusil ,ale jak tak ctu vase odpovedi tak z toho za chvilu sejde :)a klasickou bednu na vyndani jsem uz mel v kufru taky jenze jsem chtel neco jineho ,nez klasickou kostku v kufru ale cenim se kazde rady
Co 10" pod nohy spolujezdce? To je něco jiného.

co myslis tim v BR ? jam mam zastavbu v kufru na 12´ ale pokud ju tam necham musim ju jeste vychytat neni to to pravy co bych si predstavoval . a kdyz uz se rozhodnu nechat SW v kufru a ovaly dam do plata mam tam dat i bassrefleks at to neni moc z kufru utlumene a muze to kdyz to tak nazvu dychat vic do vnitr auta ?
hm to jo musi to hrat krute ale podle me neprakticke :(
Co máš za komponenty? Co posloucháš? BR=bassreflex. Máš loketní opěrku vzadu?
SW NEMAMTEN JSEM PRODAL . MAM EM-PHASER ECX710S3 250RMS 4 OHMS A DO DVERI IMPULSE COMP 6.5 NEJAKYCH 200RMS ALE CHCI JE DAT DO PLATA K TEM EM-PHASERUM POKUD TAM NEDAM TEN SW ALE JAK TO VYPADA TAK NE. ZESILOVAC BLAUPUNKT 1000W TYP SI NEPAMATUJU POSLOUCHAM HODNE TANECNI HUDBU
A NEVITE NEKDO KDE SE DA PRECIST PRESNEJ POSTUP JAK LAMINATOVAT NEBO NEJAKY FOTKY O TOM ? CHCI SE V NECEM UJISTIT

20.01.2009, 19:04 |
Zaky Ty kompa do plata k oválum nedávej,je to zbytečný! To je dej radši do dveří. A jestli chceš basy tak dej do kufru bednu a poradně ji nakrm,rozhodně ne basák do plata,to je o ničem.
Jasně. Stačí klasika. Dopředu komponentní repro a k tomu subwoofer. Méně je většinou více. Subwoofer nech hrát do kabiny. Buď vyndat plato, nebo např. přes loketní opěrku.
ok subwofofer dam do kufru compa do dveri ale ty ovaly em-phaser si neodpustim ty pujdou do plata ale mam do plata dat i bassreflex at to z toho kufru vic pronika do auta nebo to mam nechat uplne uzavrene co myslite?
Jak to tak čtu tak z tebe mám pocit že Basreflex je pro tebe jen jakási "díra". Ve skutečnosti ale má přesně daný pruměr i délku podle použitého subu. Každý sub má od výrobce daný objem ozvučnice a rozměry nátrubku - BR. Udělej to jak psali kluci. Do dveří kompa, do kufru bednu.Ovály hoď po psovi.........
A na jaké to budeš mít hraní? Jen pro sebe nebo na předváděčku? Pokud pro sebe tak bych asi také volil kompa a sw. Schválně si to vyzkoušej dej kompa ovály do plata a pak je odpoj, uvidíě jak ti to bude sedět..
bude to vyhradne pro muj poslech ale chci aby to zaroven i vypadalo . compa pijdou do dveri SW do kufru ale ovaly do plata uz ho laminatuji tak doufam ze se to povede zatim to vypada slibne jen nejvetsi hruzu mam z toho jestli to plato tam zas napasuju jak bylo . dvere a kufr budu resit pozdeji . ale mam dotaz dival jsem se po nejakym SW a nevim co je podstatnejsi za parametry jestli vykon v RMS nebo frekvencni rozah . jeden SW mel 400 rms ele zas mnohem mensi FR o proti druhenmu ktery mel 300rms ale vetsi FR a byli za stejnou cenu od stejne znacky pioner . a posloucham hlavne tanecni hudbu-disco
no panove ja bych ten woofer v plate az tak nezatracoval... jen bych pod tim platem vybudoval pro ten woofer ozvucnici ;-)
nicmene praktictejsi bude klasicka bedna.