Navštíveno 3547x

Dobry den preji vsem a mam takovej asi lama dotaz. V aute mam jeden reproduktor ktery mi hraje levou stranu vysilanou z radia. Co se stane kdyz na ten jeden reproduktor napojim i pravou stranu? A jestli to vubec muzu. Moc dekuji za odpovedi.
proč nenapojiš z rádia i tu pravou stranu?
to Pavel02: Prave tady se ptam co se stane a jestli to vubec muzu udelat. Takze tvoje odpoved mi zatim je k nicemu tak dyztak mi ji nejak rozepis jeslti jsi to uz zkousel atd.

23.01.2009, 15:27 |
Fari Ty máš v autě jenom 1 reproduktor?
Jinak pro vsechny rejpali typu Fari. Ano mam tam jeden reproduktor. A co by jsi take chtel mit v aute z roku 1956? Hmm?

23.01.2009, 15:35 |
Fari Rejpali?? Jen se ptám co tam máš a že máš auto z roku 1956 snad neznamená, že tam nemůže bejt víc repro nebo taky, že by jsi si tam nemohl nic dokoupit..Předpokládám, že to radio bude asi jiný než z roku 1956, tak proč by nemohly bejt i repráky?
Fari: Reprak a radio jsou novejsi, jenze v Broukovi z roku 1956 je reprak umistenej uprostred palubni desky. A dynamo ktere tam bezi tak to ma jen tak tak, aby to nakrmilo celou elektriku v aute. Takze vice repraku by to asi nekouslo a zesilovac vubec ne. Jen jsem tady daval dotaz na jednu vec ktera me zajima a ty se ptas uplne out.
Tak dynamo ti 2 repráky utáhne, pokud ne, tak máš spíš dynamo v pr....Vůbec bych se toho nebál
No podle mě snížíš na rádiu odpor na polovinu, si myslím
Pokud dobře chápu, tak ty bys chtěl připojit na mínus reproduktoru 2 mínusy za rádia a na plus reproduktoru 2 plusy z rádia? Nechápu smysl proč tohle dělat. Počítám, že to rádio hraje stereo, takže by to dělalo neplechu už jen díky rozdílnýmu signálu levé a pravé strany.
Každopádně bych nerad plkal nesmysly, ale pokud ti jde o dosažení lepšího zvuku, tak se nabízejí jiné a podle mého lepší cesty.
Skid-TDI tady se ti chlapi pokoušejí poradit a né rejpat jak tady píšeš máš radio novější takže tam budou kabely ve stereu samozřejmě že můžeš zapojit dva repra na jeden kanál ale proč zatěžovat koncák když to můžeš dát zvlášt levý a zvlášt pravý a je jedno co máž za auto
Řekl bych že se ptá,jestli může na ten jeden reprák zapojit oba výstupy. Podle mě brzo umře rádio když spojíš levej a pravej kanál dohromady...
vencaf jo blbě jsme to pochopily nezapojovat levý a pravý kanál do jednoho repra koncáky K.O.
hosi napisu to jeste ja... nebudte chytri s dvema reprakama... proste v tom aute bude jeden reprak a dal po tom nepatrejte... zustane tam jedno v originalnim umisteni. radio schovany (at uz pod sedackou nebo v kastliku). tečka
dotaz znel jestli muze zapojit levej a pravej vystuo radia na jeden repro. takze odpoved by mela znit...: NE, protoze...
diky za me a hlavne za skida ze sem netahate jine a radoby nadnesene chytre odpovedi ;-)
L-J za autohificlub krasnejsi
Luke- ještě jeden chytrej nápad, pokud tam nemusí být orig. repro, tak by to mohlo fungovat s 8ohm repro.

24.01.2009, 12:29 |
Skid-TDI | Upraveno: 2009-01-24 12:32:33
Dekuji za obhajobu od Luke-Jeepa. Jinak ja si necham poradit od lidi rad, protoze z nebe ucenej nespad, ale nema smysl resit, proc tam mam jeden reprak a at si k tomu koupim druhej. To ne. Proste zapojit levou a pravou stranu do jednoho reproduktoru. Nechci to zkouset, abych neco zkazil, proste se radsi nejdrive zeptam. A rad uslysim odpoved typu, kterou tu psal Luke
to Karel.- Dynamo opravdu v prdeli neni. S mojim mechanikem jsme vsechno prochazeli a spocitali. A kdyz zapnu vsechny veci v aute i se svetlama tak je to na hrane.
A pro vsechny: Druhy repro tam nechci davat, protoze opravdu nevim kam bych ho mel dat. A rezat fakt do auta nebudu, to bych radsi jezdil bez hudby.
Jinak dekuji vsem za odpovedi a rad si prectu nove.