Navštíveno 3087x

Zdravim mam mondeo III 2001...vyměnil jsem origo za sve dobré radio..a mam problém s anténou je krátká!!!nevite ejstli existuje nejaka prodlužka???či jak to udělat???nechci jen MP s USB ale i radio...diky všem za rady...

23.01.2009, 19:21 |
DemonBob | Upraveno: 2009-01-23 19:27:50
co tam máš za redukce nejspíš u anteny ISO a radio DIN máš antenu v zadu že
mno redukte z fordu na iso!!! a vzadu mam žehličku na ovladání pod volantem...a pak tma mam dva kabely..jeden takovy jako vstup a druhy ma opačny konec...envim jak to vysvetlit...ale jako klasicka anténa je krátká..prostě to neudělám tak abych tam měl tu anténu..jeto krátké...nevim jak to nastavit..či vymyslet..jinak...
jak kratka? ten kabel co ide do radia? ten je vzadu prichyteny, staci povolit z toho plastu...
Noclue...jo je krátky..tuhle blbost mam....ta je dobrá..ale kabel krátky...mno nevim jak to mam povolit..bojím se..už jsem dost zato tahal....takže nevim:D pak tam je ejste jeden a ten je dsoti dlouhy..ale nejde mi na radio...
demonbob:jj jasny..ale jed mi o kabel ten je krátky..vše co jsi mi poslal tam mam..to neni problém..jen o tu délku kabele..prostě:D
pokud máš origo antenu v zadu tak je se zesilovačem a potřebuješ do ní pusti štávu aby to hrálo jak má jenom jsem se chtěl ujistit že tam jsou ty konektory
[ Link ]
jo to je asi prodlužka mno...ale z jine stránky to neni???
noclue: myslíš že to tam jen někde drží??že se to dá vice vytáhnout??kazdy kabel jed vytahnotu cca 5cm před panel..ale ta antena jedina ne...
každopádně potřebuješ fantomové napájení to co jsem ti poslal ten modrej kabel se dá na plus do ISO konektoru u radia aby jsi měl příjem jako u origo jinak ti to bude hrát mizerně
právě že nehraje vubec...ta poslední blbost co jsi mi poslal ta by to o neco prodloužila...ale furt čekám na jine řešení,...jako 170,- to neni problém to objednat...ale pokud nevi nekdo ještě jak to vyřešit...noclue: mi tu tu psal že to musim vytáhnout z pod nejakeho plastu..ale juknu ta to zítra po práci..snad to nejak pujde...jinak ti diky za rady demonBob!!! a ostatním téže...
demonbob: ziadne fantomove napajanie tam nieje!!!
mal si to konkretne auto uz niekedy rozobrate? Dex a predtym Alpine slapu v pohode...
hanzy: ano ide to vytiahnut skoro po prednu hranu sachty, skus to viac rozobrat.... takto cez net je to tazko, pozri obrazok

noclue: moc diky..držel m to boční plast a ta vekla černa krabička...rozebral sjem bok..a šlo to..moc moc díky!!fakt...jinak a nevis kde ukostřit v zadu kabel mínus???někde šikovně???