Navštíveno 3323x

zkoušel jsem tu hledat, Squere a ještě jeden člověk se to tu už snažil řešit, ale nedořešil ...
chci v Meganu rv. 01 vyměnit OEM kazeťák za jiný rádio, ale chtěl bych zachovat ovládání u volantu a kdyby to šlo tak i dispelj v palubce ...
to že k rádiu se musí dát rámeček aby to tam sedlo vím, ale dál nevím jaký rádio zvolit aby fungovalo to ovládání u volantu, popř. co vše je k tomu potřeba?
šlo by použít PIO DEH5700MP s nějakým adaptérem na to ovládání?
nevim nevim u mne se to nepodarilo ale mam ovladani na volantu od virobce.
displej asi ne, ale ovládání pod volantem jo - řešil jsem to do clia, musíš si koupit iso konektor s redukcí na to ovládání...někde bych to měl mít, ale šlo to na panasonic. Stálo to asi 15 stovek. Zkus kluky ve Fast Forward
i když možná displej fungoval s nějakejma sonkama..
jen tenhle adaptér ten správný?
[ Link ] bude s tím fungovat jakýkoliv rádio?
nebo bych ještě použil tohle, ale nepíšou jestli to čte ID3Tag
[ Link ] nemá to někdo ozkoušené?
CUs a kde si sehnal prosim tě ten ámeček aby to tam sedlo dikes moc za link nebo jinou napovědu
tady ho Milan umi za lepsi cenu
[ Link ]
nevim, jak moc velky bastlir si, ale po chvilce hledani me stala redukce z Ford ovladani na volantu na Pioneer 49Kc :-)
doporucuju kouknout sem
[ Link ] nevim jestli z toho neco vyctes, ja podle teto stranky udelal moji redukci (no, redukci, proste par odporu, tomu se snad ani redukce rikat neda :-) )
lukee_cz: dík, ale pro mě bohužel to není, páč já bastlíř sice jsem, ale né takový abych tohle dal dohromady, leda že by ses nabídnul a za úplatu mi to sestrojil ... :o) jako 1500,- za něco co mi bude jen přidávat a ubírat volume se mi taky moc dávat nechce :o(
A nejde dokoupit přímo k rádiu ovládání na volant, které se tam přidělá objímkou? Určitě by bylo levnější.
hifimaniak: levnější možná, ale proč budu mít na volantu další nesmysl, když už jeden mám pod volantem? navíc by to zbytečně lákalo nenechavce
petura: jj, to chapu. mel sem taky dlouho origo ovladani vypnute a tech 1500 se mi davat nechtelo...tak mimo volume to umi vypnout zapnout, preskakovat pisnicky a menit zdroj zvuku, proste klasika. Bohuzel cas ted na to urcite mit nebudu :-(
dalsi dalkac na volant taky reseni, ale uz je to dalsi krabicka :-) ale cena 800(u pincku treba) je jeste v pohode
ten adapter funguje s každým rádiem, nebo to rádio musí podporovat nějakou "extra" funkci?
pincky ktere maji vzadu jack 3.5 pro wired dalkac(to sou snad vsechny, ale nechci kecat), tak probiha ovladani pomoci zmeny odporu.
2.2k Ω Source (switch between CD and radio or OFF if > 2 seconds)
4.4k Ω Mute (toggles "ATT" on display with muted audio)
8.8k Ω Seek up (Search up-radio or next CD track - hold down to fast forward.)
12.1k Ω Seek down (Search down-radio or previous CD track)
16.8k Ω Volume up (Volume up)
23.6k Ω Volume down (Volume down)
48.6k Ω Mode (In radio mode switch between FM1,FM2 and MW.)
jak ma rencek resene dalkove ovladani netusim. mrkni na konektor od dalkoveho ovladani na volantu a koukni kolik je tam dratu a pripadne promer odpory kontaktu mezi sebou pri ruznych zmacknutych tlacitkach.