Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > výměna radia - rencek megane

o Navštíveno 3323x o
o 23.01.2009, 22:16 | Petura
zkoušel jsem tu hledat, Squere a ještě jeden člověk se to tu už snažil řešit, ale nedořešil ...
chci v Meganu rv. 01 vyměnit OEM kazeťák za jiný rádio, ale chtěl bych zachovat ovládání u volantu a kdyby to šlo tak i dispelj v palubce ...
to že k rádiu se musí dát rámeček aby to tam sedlo vím, ale dál nevím jaký rádio zvolit aby fungovalo to ovládání u volantu, popř. co vše je k tomu potřeba?
šlo by použít PIO DEH5700MP s nějakým adaptérem na to ovládání?

o 24.01.2009, 10:26 | pitona_bg
nevim nevim u mne se to nepodarilo ale mam ovladani na volantu od virobce.
o 24.01.2009, 10:40 | kamil306
displej asi ne, ale ovládání pod volantem jo - řešil jsem to do clia, musíš si koupit iso konektor s redukcí na to ovládání...někde bych to měl mít, ale šlo to na panasonic. Stálo to asi 15 stovek. Zkus kluky ve Fast Forward
o 24.01.2009, 10:41 | kamil306
i když možná displej fungoval s nějakejma sonkama..
o 25.01.2009, 21:02 | Petura
jen tenhle adaptér ten správný? [ Link ] bude s tím fungovat jakýkoliv rádio?
o 25.01.2009, 21:14 | Petura
nebo bych ještě použil tohle, ale nepíšou jestli to čte ID3Tag [ Link ]
nemá to někdo ozkoušené?
o 25.01.2009, 21:24 | easypreyz
CUs a kde si sehnal prosim tě ten ámeček aby to tam sedlo dikes moc za link nebo jinou napovědu
o 25.01.2009, 21:36 | hifim@ni@k
o 26.01.2009, 11:22 | Petura
tady ho Milan umi za lepsi cenu [ Link ]
o 26.01.2009, 12:32 | lukee_cz
nevim, jak moc velky bastlir si, ale po chvilce hledani me stala redukce z Ford ovladani na volantu na Pioneer 49Kc :-)
doporucuju kouknout sem [ Link ]

nevim jestli z toho neco vyctes, ja podle teto stranky udelal moji redukci (no, redukci, proste par odporu, tomu se snad ani redukce rikat neda :-) )
o 26.01.2009, 14:01 | Petura
lukee_cz: dík, ale pro mě bohužel to není, páč já bastlíř sice jsem, ale né takový abych tohle dal dohromady, leda že by ses nabídnul a za úplatu mi to sestrojil ... :o) jako 1500,- za něco co mi bude jen přidávat a ubírat volume se mi taky moc dávat nechce :o(
o 26.01.2009, 14:07 | hifim@ni@k
A nejde dokoupit přímo k rádiu ovládání na volant, které se tam přidělá objímkou? Určitě by bylo levnější.
o 26.01.2009, 14:14 | Petura
hifimaniak: levnější možná, ale proč budu mít na volantu další nesmysl, když už jeden mám pod volantem? navíc by to zbytečně lákalo nenechavce
o 26.01.2009, 14:17 | lukee_cz
petura: jj, to chapu. mel sem taky dlouho origo ovladani vypnute a tech 1500 se mi davat nechtelo...tak mimo volume to umi vypnout zapnout, preskakovat pisnicky a menit zdroj zvuku, proste klasika. Bohuzel cas ted na to urcite mit nebudu :-(

dalsi dalkac na volant taky reseni, ale uz je to dalsi krabicka :-) ale cena 800(u pincku treba) je jeste v pohode
o 26.01.2009, 17:52 | Petura
ten adapter funguje s každým rádiem, nebo to rádio musí podporovat nějakou "extra" funkci?
o 26.01.2009, 18:51 | lukee_cz
pincky ktere maji vzadu jack 3.5 pro wired dalkac(to sou snad vsechny, ale nechci kecat), tak probiha ovladani pomoci zmeny odporu.

2.2k Ω Source (switch between CD and radio or OFF if > 2 seconds)
4.4k Ω Mute (toggles "ATT" on display with muted audio)
8.8k Ω Seek up (Search up-radio or next CD track - hold down to fast forward.)
12.1k Ω Seek down (Search down-radio or previous CD track)
16.8k Ω Volume up (Volume up)
23.6k Ω Volume down (Volume down)
48.6k Ω Mode (In radio mode switch between FM1,FM2 and MW.)

jak ma rencek resene dalkove ovladani netusim. mrkni na konektor od dalkoveho ovladani na volantu a koukni kolik je tam dratu a pripadne promer odpory kontaktu mezi sebou pri ruznych zmacknutych tlacitkach.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.