Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nevím si rady diky všem

o Navštíveno 3483x o
o 24.01.2009, 13:45 | jarynjaryn
Čaute chtěl sem se zeptat vím že to sem nepatří ale nevím si rady. K věci nemám auto ale skutra a chci si pořídit tohle [ Link ] Jenže se mi to zdá pomněrně hodně a tak sem se chtěl poradit jak si to mám udělat sám sem naprostý amatér co se týče těhle věcí. Al i tak bych to chtěl je tam malý zesilovač dvě bedny a výstup na mp3 pls poradte někdo jak to zrobit diky moc

foto k příspěvku  od jarynjaryn

o 24.01.2009, 14:17 | formis85
Tenhle problém jsem se snažil řešit už v loni o prázdninách, Brácha má Hondu Dylan 125 a tak to chtěl taky udělat. Pod sedadlem není ale dost místa na nějákej "velkej" zasilovač tak jsem uvažovali o něčem malým jako je např. tenhle [ Link ]
Repráky jsme chtěli dát koaxiální 130mm protože větší se tam taky nevlezou. Pak už ti stačí koupit jen kabel na kterým bude Jack 3,5mm a na druhý staně 2 cinche. Doporučoval bych ti vylaminovat uzavřenou ozvučnici a z vrchu dát MDFku do který umístíš repro. Na netu se dá najít spousta odkazů, většina je je ale dost prasácky udělana, z těch si příklad neber.
o 24.01.2009, 14:51 | Pavel 528
jarynjaryn:kdybys chtel nejaky levny zesik,jukni sem...

[ Link ]

formis85 :ten zesik co davas odkaz je jaksi "o nicem" ma vykon jako autoradio a moc parady s tim nenadelas..o)))
o 24.01.2009, 18:59 | db-marek
mas 12V baterku? a neviem ci to jedna utiahne :-/
o 24.01.2009, 19:05 | Kicker18
proc zesilovac?staci bohate radio a na nej repro....
o 24.01.2009, 19:07 | Kicker18
o 24.01.2009, 19:08 | Kicker18
o 24.01.2009, 19:08 | Kicker18
o 25.01.2009, 13:49 | formis85
Pavel 528: je mě jasný že ten zesik v odkazu je opravdu o "ničem" jenže mě by se tam třeba žádnej normální dvoukanál nevešel, navíc nevím jak dlouho by to vydržela s normálním zesikem ta malá baterka. To co radí ostatní s rádiem tak to není špatný, jen nevím jestli by ti hrály CD když úhel instalace bude nejspíš kolmej. Budeš muset sehnat rádio co by mělo AUX aby jsi tam napojil MP3 přehravač. Na našm Scooteru z toho nakonec sešlo, protože vybraný komponenty (aby za něco stály) tak byly zbytečně drahý na to aby to bylo ve scooteroj. Za ty prachy jsme se pustili raději do generálky a hudbu máme v autě.
o 25.01.2009, 20:49 | Dave1984
ten to má celkem hezké :-)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3447 sekund.