Navštíveno 3013x

Chtěl jsem se zeptat, kdo máte nějakou zkušenost se zesilovači Hifonics, zvlášť se mi jedná o monobloky řady Bxi, který bych si chtěl do budoucna koupit. Ale můžete napsat na jakýkoli model. Bylo mi totiž řečeno, že tam odcházi nějaký integráč a že už to není co bývalo. Nebylo, ale řečeno u jakého modelu. Díky moc, za každý názor, nebo radu.
já mám sampsony 8 kw , goliath 5 kw ,a x3 olympus a vše v naprostém pořádku tak nevím .každopádně je důležité stabilní zdroj a ne že ti to bude padat pod 10 V :-)
Mam BXi 1606D v 2 ohm zapojeni pres rok a pohoda, bez problemu. Btw je na prodej:)

26.01.2009, 12:44 |
Mááša já mám BXi 2607D, BXi 1606D a BX 1800D a bez problémů... dřív jsem měl BX 1500D a BX 1500D MKII a vždycky jenom spokojenost :)
Samozřejmě, že nemyslím zničení nějakým podpětím apod. Mě ani na nějaké velké blbnutí neužije. Jde mi spíš o to, mít v autě nějakou slušnou hudbu, která dovede zahrát jak na pohodu, když vezu rodinu, tak když mě to drapne a chcu si to pořádně užít :-). Takže jsem fakt rád, že zatím samé dobré zkušenosti.
Martyn a kolik si za to představuješ? Když tak pisni na mail.

26.01.2009, 20:39 |
MaxxT jak bylo receno, kdyz si ohlidas to napeti, tak neni problem. Mel jsem v aute take brutus zesiky a vzdy v poho.. :-)