Navštíveno 2900x

Stále mne to píska podle otáček,alternátor skoušený jiný,kabely stíněné ,vedené samostatně po stranách,píská to i po odpojení rádia nebo arc kabelu,všechno ukostření přečistěné.Můžou to dělat kabely ke svíčkám?Nemůžu skusit jiné protože jsou vcelku s víkem rozdělovače cena asi 3000,na pokus drahé.Dík.
Zkusil bych natáhnout RCA kabely jinudy ( já tahám tunelem ), ale ty píšeš, že to píská i po jejich odpojení. Tím to asi nebude. Kabel minus nemáš tažený od baterie, takže zkus v kufru jiný kostřící bod. Nebo prostě natáhnout i minus od baterie. Máš posílené minus i od baterie a máš ho na origo kostřícím bodě?
zkusil bych ted poradne projit kostry jestli jsou OK jak pise hifim@ni@k pac tvuj problem je v napajeci casti
potom by se dal pouzit kap (napr
[ Link ] ) mezi baterii a altik, nejlepe zajet k nejakem auto-hifi prodejci v okoli jestli nema skladem a jestli by zapujcil na odzkouseni, myslim ze by jste se dohodli nejak :) anebo klasickej kap pred zesik ..... pac celej problem vypada ze dela kolisani proudu behem jizdy (presneji podle otacek motoru a elektricke zateze)
Dělá to i při přímém spojení mínusu zesíku a baterky,to jsem také skoušel.Vypadá to ,že seženu na skoušku ty kabely ke svíčkám a pokud nepomůžou ,skusím ten kap,i když ho v okolí nikdo skladem nemá skusím zajet k profíkům ,můžou ho tam mít na skoušku při instalacích.
ja ten malej kapik od Helixu mam, ale ke me to mas daleko
Tak jsem mněl více štěstí než rozumu.Jak jsem dával spátky ten původní altík tak se mne zdál dost volný kabel,rozdělal jsem svazek a zjistil že kabel byl kdysi spojován a ted' to zoxidovalo a drželo doslova na vlásku .Vyčistil ,spojil a pohoda.Pomohl Frenkie,protože jsem ty kabely kontroloval jak psal o kolísaní proudu a ve vysokých otáčkách to i trochu praskalo,tak jsem prošel i všechny pojistky a relátka.Trápil jsem se s tím asi měsíc.Dík.