Navštíveno 3381x

Nevíte kdo by mi udělal nějaký návrh audia pro moji alfu romeo 156? Samozřejmě i instalaci, nemám čas si to udělat sám a proto bych to raději svěřil odborníkům se vším všudy...stačí když to bude dobře hrát, nepotřebuji aby mi to trhalo uši :-) Mno a co se týče ceny řekněme 30 plus mínus :-/ Jinak tam je orginál audio sestava BOSE, ale bez zesilovače, rádio je myslím blaupunkt ale to je špatné, stačí přejet nerovnosti a přeskakuje jak gramofonová deska...
Ahoj, kdyby pro tebe bylo idealni BRNO mesto, neni problem se domluvit.
Kontakty:
tel: 603 264 733
Díky za kontakt, ještě počkám jestli se neozve někdo z bližšího okolí, pokud ne, ozvu se já tobě :-) Nevíš jak bych byl dlouho bez auta?
Já to neupřesnil že :-) jsem z Olomouc...
pokud by slo pouze o montaz reproduktoru na original misto nebo s mensimi upravami (bez nutnosti delat domecky na vysky nebo doorboardy), ozaseni zesilovacu a usazeni original bedny dle velikosti prostoru, je to otazka na nekolik hodin, cili rano prijedes, navecer odjizdis.
kazdopadne do 30ti vcetne materialu a prace bych postavil neco s cim bys byl jiste velice spokojen ;-)
Zítra ti zavolám a domluvíme se...Zatím díky, kdyby jsi měl už nějakou představu o použitých komponetech...pisni mi na e-mail cf4gro@seznam.cz

27.01.2009, 19:01 |
BMW_318iS | Upraveno: 2009-01-27 19:02:31
tak mi jen predbezne napis co bys chtel za repro, myslim rozmery ktery se tam vlezou, pokud kompa od predu tak zda 13 nebo 16,5cm, jaky dozadu, predpokladam jistou vymenu autoradia a jistou montaz SW, jakou poslouchas prevazne muziku ?
:-) právě proto si to nemůžu dělat sám :-) nic jsem nepřeměřoval jen jsem vyčlenil peníze a začal jsem dneska zjišťovat kdo mi to udělá :-) Co vím určitě, tak v předních dveřích jsou 2 reproduktory, jeden velký dole a jeden malinkatý u kliky, potom jeden vzadu ve dveřích, a myslím že basový je někde vzadu v kufru :-/ Autorádio půjde ven určitě :-)..No podle nálady, počítaje Rockem (AC/DC, Guns N Roses), 70. léta (Boney M,Uriah Heep,Status Quo, Suzi Quatro) a rádio nakonec :-) Zítra brnknu, problém je v tom že v neděli odlétám do zahraničí na týden. Tak se můžeme domluvit jestli to stihneš ještě tento týden že bych ti to přivezl ve čtvrtek kolem třetí a nebo že bych ti to tam nechal přes týden...
pohybuju se v prostejove... Jinak kdyby si chtel tak bych mel napad na pouzite komponenty
"Mám nápad". "Za kolik?" "Za pět set" :-))) (Kurva hoši guten tag.) Díky za nabídku, ale myslím že už do dořeším s BMW..
jasny kdyby si chtel tak se ozvy... ale jestli chces fakt neco dost dobreho tak tech 30 bude tak akorat
Však tam je napsáno plus mínus :-))) Kdyby to neklaplo dám věděť. Zatím díky
teda ja uz delal 3 lidem z prostejova komplet ozvuceni a rikali ze tam u nich v okoli nikdo poradnej neni :-)
midnite asi mas malou reklamu nebo povest :-)
Tento tyden nestiham, mame toho fakt hodne, pristi tyden by to nebyl problem, mam neco na pondeli jinak zatim volno ;)
Já právě taky na nic nenarazil, olomoucký kraj je na audiotechniku slabý :-)...Tak v tom případě to můžeme udělat následovně, můžu ti tam auto nechat, teda pokud nebude zavazet a nebo přijet až se vrátím ze zahraničí...a nebo se ještě můžu stavit ve čtvrtek na otočku a můžeš mě trošku zasvětit, ať vím na co se můžu těšit :-)
klidne se muzes stavit pokud to pro tebe neni problem a zajizdka. Mrknu na to, proberem sestavu ukazu komponenty vyberes si co by se ti libilo, spoctem priblizne cenu at vis s cim pocitat a muzes spokojene zase frcet dal a pak se teoreticky neni problem domluvit na cemkoli ;)
Ouky tak semnou ve čtvrtek počítej :-) díval jsem se na mapu a myslím že nebude problém to najít..po telefonu otravovat nebudu, není nad osobní setkání. Tak zatím díky
kdyby presto nastal problem tak muzes zavolat
BMW: spis to nedelam :) jen ze bych mozna mel cas.. ja delal zastavbu par kamosuv (takova mensi) a spokojenost :)... na takove srandy neni moc casu
do 156tky jsou 165mm repro, do puvodnich otvoru po vyskach se vejdou bez uprav 18mm vysky (napr Hertz ESK165 padne presne)
troshu horsi na protazeni repro kabelu do dveri, nejrychlejsi bylo sundat vsechny 4 dvere. za radiem malo mista, pokud bude mit radio RCA na tele nutno pouzit kratke koncovky na signalech
kraliku: vim vim vim :-) jiz pozjistovano a prostudovano :-) ale i presto dekuji ;-)
jen muj postreh, taky mi uz prosla rukama :-D
aegean - A co do prerova tam seti nechce? pokud ano ozvi se mi na meila a do mluviem se udelame to komplet jak si bude sprat
tcp_radim: No bylo by to blíž, ale dneska už jsem se dohodnul s BMW_318iS takže to nechci měnit, ale díky za nabídku...třeba někdy příště..ale třeba se najde ještě někdo další, kdo hledá a nemůže najít..