Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pro odbroníky

o Navštíveno 3078x o
o 27.01.2009, 18:41 | cokapid
Dobrý den, dnes jsem zakoupil sestavu 2xrepro MAGNAT EDITION 216 a 2x repro CARPOWER CRB-200BASS. Tyto repro budu napájet autoradiem SONY CDX-GT220 pře zesilovač MAGNAT CLASSIC 360. Potřebuju tohle vše dostat do jedné bedny z DTD18tky. A zajímá mě jak to udělat aby repro dobře hrálo. jestli je od sebe oddělit popř. jakou uzvučnici(objem) každé repro potřebuje.Co radíte jako odborníci?

o 27.01.2009, 19:01 | cokapid
Abych byl přesný, jde mě jen o to jestli mají tyto repro nějaké předepsané veliksoti ozvučnice. Tato krabice bude sloužit jako pojízdné ozvučení spolu ještě se subwoofrem a jedním zesikem.
o 27.01.2009, 19:11 | hifim@ni@k
Nejsem sice odborník, ale určitě budeš muset ty repra oddělit aby se to nebilo navzájem. Ozvučnice pokud je neuvádí výrobce tak snad jedině spočítat podle TS parametrů. FS, Qts atd. Pokud jsou uvedené. U komponentních repro jsem to zatím neřešil, tak nevím.
o 27.01.2009, 19:16 | cokapid
takže myslíš oddělit každé repro nebo dvojice?A co jso to ty parametry FS atd? Nějaká tabulka je?
o 27.01.2009, 19:25 | hifim@ni@k
Udělal bych to jako klasické stereo bedny. Výška + středobas ( 1 + 1 ). A subwoofer zvlášť.
o 27.01.2009, 19:32 | cokapid
Subwoofr mám klasiku magnata thunderbirda300xl s ozvucnici(tubus) tam není problém.Myslis ze na to bude ten zesik stacit?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3335 sekund.