Navštíveno 5232x

muzu mit magnat combat 4000 za cca 4500 .co si o nem myslite ? co jsem se dival tak stoji cca 17000 kc . je dost silnej atd ? diky za odpoved

27.01.2009, 19:19 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-01-27 19:20:36
Když už Magnat, tak asi tento:
Někteří ho zde celkem chválili.
podla mna este kvalita, ne ako teraz............a s tym vykonom nazezi co od toho ocakavas a co nanho das.....
tak ani nový nestojí 17000 :) hodně lidí ho prodává kolem 5tis. max.. ale jinak jako db-marek
a nebo todle ?dragster dab 4160

mám Groud Zero 4150x nechám za 5000 kč
[ Link ]

27.01.2009, 19:40 |
koren combat byla top rada. s levnejsima magnatama to nema moc spolecnyho. za ty prachy bych se toho nebal. to co sem placnul hifim@ni@k radsi ne.
combat cca 4500 kc mam do toho jit ?
teda oprava ne combat ten dragster cca4500

27.01.2009, 20:13 |
koren Tom 156: takhle primo ti to asi nikdo nerekne. napis zbytek komponentu(plus event planovany TUS), co poslouchas a co od toho cekas.
ovaly em-phaser 710,.250rms500hudebni,compa impulse 6.5 200rms,400hudebni, SW nemam ale chci nejakej silnejsi a prave nevim jestli ten dragster bude dostacujici
na sw 4 kanál určitě ne to bude chtí zvlášť zes 2 kanál nebo mono záleží jak silny sw zvolíš
Tak sorry za ten Magnát :-) Někdo tu psal, že má střeva Phase, tak proto.
a co kdybich to namustkoval na SW a na ovaly to nechal po kanalu a na compa pouzil druhej zesik ?
tím si nijak nepomůžeš nevymýšlej na repra použij 4.kanál něco z toho co tu padlo a na sw mono nebo 2kanál záleží jaký ten sw zvolíš .
Bacha na to, aby značka nemátla až tak, přesně ten daný 4160T DRAG je zvukově vynikající řada :) za ty peníze

27.01.2009, 21:17 |
koren hifim@ni@k: v poho,cim vic variant tim lip. pravda ze phase a magnat spadaj pod stejny koncern,ale kdyz uz tak radsi osvedceny original. podle ampguts to streva stejny nema
na tuhle kombinaci to bude vcelku jedno, osobne bych bral ten combat. kazdopadne je lepsi aspon jeden vecer zagooglit a najit nejaky osobni reference...
Jj. Také jsem tenkrát koukal na Ampguts. Já osobně bych vzal Dragster. Je to kus železa a hodnocení měli vždy dobré. Jen ty ceny kdysi :-( Ale za tuto cenu asi moc konkurence mít nebude.
combat je slusnej zesik, oproti jinym magnatum je to jina liga

27.01.2009, 23:17 |
koren ted koukam ze p528 ma 6ti kanal rodeka - takze rusim magnata a z tohodle bych vzal toto. dost lidi tu s nim ma zkusenosti, tak se staci zeptat...
ten dragster byl testovanej v autohifi a dopadl jako vytez testu.
Combata jsem mel, mel jsem i Rodeka a z tech dvou asi Combat, i kdyz Rodek taky nebyl spatnej.
Jinak ten Dragster bych posadil jeste vys. Ten vykon ma fakt brutalni na to, ze je to 4-kanal. Ma pekny a cisty zpracovani. Slysel jsem starsi radu zesiku na dragsterech repro a bouchalo to velice obstojne i ciste pri vyskoke hlasitosti.
Namerili mu 182 W RMS na kanal a v mustku 566, takze by si poradil i s kdejakym wooferem, ale radeji bych ho nechal na repra (mas je docela nenasytny) a na woofer pozdeji nejaky 2-k nebo mono (podle civek)
K tomu Dragsteru.. je to dualni stereo zesilovac s dvojitym zdrojem (jakoby 2 stereo zesilovace), ale vsechno na jedne desce. Ma to i zdvojene terminaly, dokonce 4 x plus a 4 x minus napajeni :-)
Jinak mam i ten test.. muzu poslat.
ten test posly budu rad .tak myslite ze mam jit do toho dragstru ?
tak co myslite mam jit do dragstru 4160 ? je to solidni zesik i vykonove ?
Určitě s ním chybu neuděláš.
snad ne .ale nechcu neco co si rika zesilovac chcu opravdovej zesik aby byl solidni .tak dik za kazdej nazor.

28.01.2009, 16:57 |
koren uz bych se opakoval - chybu neudelas ani s jednim.
TEN MAGNAT VYPADA DOBRE ALE JAKOU MA VATAZ MYSLIS ZE JE SILNEJSI JAK TEN DRAGSTER ?
TAK COMBAT 6 NEBO DRAGSTER TED MAM BROUKA V HLAVE TAK CO MYSLITE ZE JE LEPSI VOLBA ?
Popis: 4 Ohm: 6 x75, 2 Ohm: 6 x 100, 1 Ohm: 6 x 140 W; 5 - 50000 Hz; High-Pass-/Low-Pass-Filter plus Subwoofer-Control; COMBAT HIGH END zesilovač.
A NEBO JIZ ZMINENI DRAGSTER ?
výkon @ 4 Ohm RMS: 4 x 182 W
výkon můstek: 2 x 566 W
výkon @ 4 Ohm RMS: 4 x 160 W
výkon @ 2 Ohm RMS: 4 x 300 W
výkon můstek: 2 x 500 W
THD @ max. výkon: 0,07 %
frekvenční rozsah -3 dB: 10 Hz - 20 kHz
odstup signál / šum: > 106 dB
vstupní citlivost: 0,2 - 10 V
max. proudový odběr (4 Ohm): 60 A
dporučená externí pojistka: 80 A